Hogy bírják elfogadni a nők az érfitekintélyt őrző férfit?
Főként arra vagyok kiváncssi aki ilyen férfiközpontú férfival él. A nőt másodlagosnak tartja, és valóban csak háztartásosnak. Mit szeret rajta? Mi az amivel el tudja hittetni magával azt, hogy jó vele élni, miközben folyton az vágja a fejéhez, hozd ide hozd oda, te ehhez hülye vagy, ne szólj bele.
Ám ha kettesben vannak akkor a tenyerén hordozza a férfi.
Apám ilyen, és a mai napig nem értem mit szeret rajta anyám. És apám még azt is tudja, hogy bitang szerencsélye van mert más nő fél napig sem marad vele, ha ílyen mocskos módon lealázza mások elött a feleségét.
én nem lennék ilyennel...
ok,legyen a férfi férfi,de ehhez ne kelljen neki rabszolga akit mások előtt megalázhat...
22/L
Én ahogy megorrontottam hogy a pasi úgy gondolja hogy csakis ő az első, sarkon fordultam. Nem vagyok én senki csicskája, főleg nem egy felsőbbrendűségi komplexusban szenvedőé.
persze szeretek én megfőzni, elmosogatni, rendet rakni, de ha én szorulok segítségre nehogy már azt vágja a fejemhez, hogy te vagy a nő...
Aki engem ne kezel egyenjogúként azzal én nem állok, le ellenben sok nő ismerősöm igen, aztán panaszkodnak, én meg elküldöm őket a francba, hogy kezdettől tudták kivel rakják össze magukat, akkor meg most ne panaszkodjon.
Ezek vak nők, akik azt gondolják, hogy igen nekem valóban ez a dolgom, még ha a belemet is kidolgozom akkor is. Az ilyenek meg is érdemlik. Akiknek ennyi öntudata és tartása nincsen.
Sajnos nagyon sok mai nő ilyen,mert kényelmesebb a megszokott szar, mint tenni valamit. Mert akkor el kéne menni dolgozniuk, nem lenne olyan kényelmes az életük, nem lenne kibe kapaszkodniuk körömszakadtáig...
Az a kevés aki meg öntudatos én nem hagyja magát kevés ahoz, hogy ezeknek a vakoknak felnyissa a szemét, mert sokan tudatosan csinálják, csak akkor ne panaszkodnának meg mártírkodnának mert ez engem és szerintem mást is nagyon nagyon idegesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!