Lányok, mit szólnátok, ha kiderülne, hogy a férjeteknek régen sok egyéjszakás kalandja volt?
Figyelt kérdés
A párommal már több éve szeretjük egymást, nemrégiben össze is házasodtunk. Nagyon aranyos a férjem, kiteszi értem a lelkét. Nem ad okot a féltékenységre, úgy érzem, én vagyok a mindene. Ezt mondja is, mégpedig, hogy rám várt egész életében. Szép tervekkel vagyunk a jövőre nézve. Nemrégiben volt egy beszélgetésünk, amikor ő maga mesélte el, hogy nagyon szégyelli a múltját, úgy érzi, sok nőt becsapott és kihasznált. Kb 30 (harminc!) ilyen-olyan szexuális kapcsolata volt addig, míg engem meg nem ismert. (Most 40 éves) Mikor ledöbbentem, azt mondta, hogy ezt a nők nem érthetik meg, mi hajtja a férfiakat. (Próbálom azért megérteni mégis, hiszen nem volt állandó, biztonságot adó társa) De azért nagyon rossz érzés ez most nekem. Annak idején mikor megismertem, olyan ártatlannak tűnt, pont abba szerettem bele, a kisfiús bájaiba. Nem is feltételeztem, hogy milyen múltja van. Igaz, az feltűnhetett volna, hogy az ágyban órákig kényeztet és nem mindennapi teljesítményre képes. De arra is azt gondoltam, ez veleszületett jótulajdonsága. Ennyire hülye lennék? Ti hogy éreznétek? Még azokra az ismeretlen nőkre is képes vagyok dühös lenni ugyanakkor sajnálni is őket. Vajon azok mind-mind beleszerettek annak idején? Lefekszenek a nők is érzelem nélkül egy-egy kaland kedvéért? Véleményeket várok!2009. aug. 30. 11:03
21/22 A kérdező kommentje:
Hát mesélj! Szivesen meghallgatlak! Talán segít megértenem a dolgokat.
2009. aug. 30. 15:01
22/22 anonim válasza:
neked a megismerkedésetek előtti életéhez semmi közöd. (kivétel, ha nem ex-akoholista, ex-dorgos, vagy nem börtönviselt) talán egy kicsit durván hangzik, de így van. annak örülj ami most van, és ne a múlton rágódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!