Szerintetek jobb volt régen mikor a férfi volt az úr a háznál vagy a mai egyenlőség a jobb?
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 18:34
11/13 anonim válasza:
Az én családom tipikusan olyan,hogy a férfi az úr a háznál,hiába egy lusta görény és egész nap nem csinál semmit,csak veri a mellét a nagy semmire,mint az orángután.Apámnak ilyen a gondolkodása.De már megszoktuk,hülye szegény és az ilyen kulturális,hagyományos faßságaival takarózik mindig,amikor különben fingja sincs az egészről.Szóval szerintem ez egy nagyon buta gondolkodás és egy tisztességes házasságban egyenlő teher hárul a nőre és a férfia is egyaránt.A férfi pedig soha nem él vissza a fizikai előnyeivel.De persze mindehhez egy dolog szükséges:ÉSZ.:)
12/13 anonim válasza:
A nagy ló..akit volt jobb.
Olyan szabad vagyok, mint a madár, és magasról teszek rá, hogy a körülöttem levő férfiak ezen mindig változtatni akarnak.
Nekem a saját életem az 'uram' :)
13/13 anonim válasza:
Jobb igen, szamomra ugy a termeszetes.
22,N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!