Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha lelepleződne...

Mit tennétek, ha lelepleződne egy házasságon kívüli viszony?

Figyelt kérdés

A közelmúltban rájöttem, hogy a férjem egy másik nővel találkozgat. Mivel közös munkahelyük van, úgy nem is nehéz... De nem szimpla munkatársak.

Bevallotta, hogy 1 hónapig tartott, de semmi nem volt köztük. Se puszi, se csók, se szex.

Ti ezt elhinnétek?

2013. jan. 17. 17:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Magyarul barátkoztak?
2013. jan. 17. 17:53
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

Ez egy olyan dolog amiről többet kellene tudni, kevés az infó, de ezek tudatában én nem hinnék neki, nyitott szemmel járnék.

Véleményem szerint a lelki megcsalás mélyebb és bántóbb,mint egy sima szex.

2013. jan. 17. 17:54
 3/11 A kérdező kommentje:

Láttam 1 levelezést, ami kicsit fűtöttebb volt egy baráti csevegésnél.

Kedves 1. én a barátaimnak nem írkálok erotikus dolgokról. Hogy mire vágynék, stb. :-/ Csak nem értem, mi értelme tagadni a dolgokat.

2013. jan. 17. 17:59
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
A bizalmat gyorsan el lehet játszani, visszaszerzéséhez lehet egy élet is kevés lesz. Szerintem egy idő után kiadnám az útját, mert nem tudnék benne megbízni.
2013. jan. 17. 18:00
 5/11 anonim ***** válasza:
66%

Ha nem történt semmi az nem viszony. És akkor nincs is mi 1 hónapig tartson.

De én nem hinnék neki, és elhagynám.

2013. jan. 17. 18:00
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Te olvastad a levelet, így nehéz megmondani, de valószínűleg nem hinnék neki. Ha ilyenekről beszélnek, akkor nem hiszem, hogy legalább egy csók nem történt közöttük.
2013. jan. 17. 18:13
 7/11 anonim ***** válasza:
és azt tudod hogy miért történt meg ez a viszony vagy bárminek is mondjam? ugy értem kérdezted hogy miért tartott igényt rá? nem megfelelő számára a hálószobai viszonyotok?
2013. jan. 17. 18:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy tényleg nem csalt meg de ami késik nem múlik! Szerintem szakíts vele,mert úgysem működne ez a kapcsolat rendesen. Sosem lennél nyugodt, mindig csak azon járna az eszed, hogy hol van, mit csinál,nem csal e meg.
2013. jan. 17. 18:53
 9/11 anonim ***** válasza:
de mégis milyen tartalma volt a levelezésnek?
2013. jan. 17. 19:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Tudom miről beszélsz, mert volt benne részem. Bár nálunk találkozgatás nem volt, csak ilyen "baráti" levelezés. Én is megláttam, elolvastam, nálam ez nem fér bele. Végül kibékültünk, de a bizalom nem teljes még. Ha találkozgatás is lett volna, akkor tuti kiraktam volna. Mind1 mit csináltak, ha a haverjával találkozik arról is szól, akkor vagy erről is kellene, vagy magyarázkodhat, nem érdekel.
2013. jan. 17. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!