Hogyan segíthetnék rajta?
Azzal segítesz neki, hogy a barátja vagy. Nem hagyod magára. Viszont az az Ő élete, és mások nem oldhatják meg a problémáit. Meg kell bírkóznia ezekkel a dolgokkal, ugyanúgy ahogy még rengeteg sok más embernek is a világon.
Ha kölcsönadsz, azzal megölöd a barátságot.
Kedves második, és negyedik:
Az ha ha a minimálbéréből ad 5000 Ftot egy eladósodott embernek nem segítség. Ha nem lenne mit ennie, akkor az lenne, de így hogy (gondolom) a családjával él, nem segítség. Azzal nem fedezi a tartozásait! Ne bántsd a kérdezőt! Amúgy jelentem is a válaszod, hiszen csak veszekedni akarsz szerintem :)
Kérdező:
Én is hasonló helyzetben vagyok ismerőssel, de nem tudok nekik úgy segíteni ahogy ők szeretnék. Ne aggódj miatta, mindenki a saját döntéseiért felelős. Egyedül azért lehet sajnálni, ahogy a családja bánik vele :( nem is csodálom, hogy nem jön ki a a szobájából...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!