Létezik olyan, hogy egy családban a testvérek közül a nők mind egyformán "selejtesek"?
Vannak, akik nem valók szülőnek. Csak ugye kb. itt is szarnak néznek,ha nem akarsz gyereket,vagy nem szülsz, pedig ezt nem mindenkinek kell.
Ez az eredménye annak, ha valaki olyan szül, akinek nem való gyerek.
Az is lehet, hogy csak felnőttek a szülők mellett!
Nem ugyan az, mint nevelni. A fiúkról miért nem írsz? Mert nem Ők szülték a gyerekeket?
Nem szép dolog, amiről írtál, de mindennek van magyarázata. Az okokról írjál!
Én pont az ellenkezőjét.
Anyák tekintetében azokat tartják munkakerülőnek, akik tényleg azok. Persze nem mondom, biztos van, akit ok nélkül szekálnak, de alapvetően itt elvált gyerekes nőuralom van.
Igen, létezik. Általában valami probléma van a családmodellel, amit tovább visznek.
Az 1-es válaszolóval is maximálisan egyetértek: nem mindenkinek való a gyerek, a társadalom meg szinte beleveri a nők fejébe, hogy egy nulla vagy, ha nem szülsz bizonyos korig. Az ismerőseim körében sokszor még az is elítélendő, ha valaki nem azért megy férjhez, hogy szüljön.
De mikor már egy családon belül ennyi kirívó rossz példát látunk, akkor inkább a családmodellre gyanakodnék.
Nem létezik olyan, hogy selejtes.
LÉtezik helyette olyan, hogy genetikai problémás - itt ez nem áll fenn -, ls létezik olyan, hogy tanult családmodell.
A három - szerinted "selejtes" - nővel valószínűlge rendkívül rosszul bánt az anyjuk, azért nem akaratk vagy tudtak jó anyákká lenni.
És létezik olyan is, hogy valaki nem való anyának, de rákényszerítik a szülésre. Ha a lelkében nem anya, akkor nem is lesz az soha.
Téged miért érdekel?
Köszönöm a válaszokat. A 4 férfitestvért nem ismertem, mert mikor bekerültem a családba, akkor ők már nem éltek.
Azért érdekel, mert azt mondják, hogy a gyerekek általában a nagyszülőre ütnek vissza. Ez az én családomban 100%-ig igaz. Ha ez nem genetika, hanem tanult családmodell, akkor már nem is fontos annyira.
Nekem is lányom van, de még 2 éves sincs, bőven ráérek a jó irányba terelgetni. Sajnos az összes nagyszülő "gázos" kicsit. Az egyik nagymama elhagyta az első gyerekét és mellette alkoholista is, a nagypapa öngyilkos lett (akár csak az ő nagymamája), az én szüleim mindketten alkoholisták sajnos.
Az alkoholizmusról azt mondják, hogy genetika, akár csak az öngyilkos hajlam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!