A férjem exe 3 éve külföldre vitte a gyerekeket, engedélyt a férjem nem írt alá. Kapcsolattartás nincs, nem lehet elérni őket. Köteles-e gyerektartást fizetni?
3év...micsoda reakció idő.
Azóta mi is változott? Jöttél te aztán unjátok fizetni a pénzt közben a nagyobb bajt nem látjátok. Gondolom családot te is alapítanál vele, nyilvánvaló, egy nyeremény a pasas, igazi gyerekszerető aki azt se tudja él-e vagy hal-e a fia valahol a nagyvilágban.
Elnéző? Ez aztán az eufemizmus.
Aki 3 éven keresztül nem tesz semmit, hogy láthassa a gyerekét... az nekem nem elnéző, hanem egy érzéketlen állat.
Most meg már a pénzét sem adná. Szép. Határozottan.
én nem fizetném tovább (vagyis nyitnék egy számlát arra utalnám rá a gyt-t)
tuti előkerülnek hamarosan h hol a pénz akkor meg lehet lépni a többi ügyben
de ebben az esetben az anyának kell állnia a láthatás költségeit havi 2 hétvégére .-)
szarul járna
15-ös!
Hol? A kérdésben.
3 éve vitte a gyerekeket külföldre, kapcsolattartás pedig nincs.
Amint megszakadt a kapcsolat, a férjnek lépnie kellett volna... s ha szeretné a gyerekeit, lépett is volna.
És most se elsősorban a pénz érdekelné, hanem, hogy milyen úton-módon érhetné el a volt nejét és a gyerekeit.
#11 mivel éltem én vissza?
Nyilvános profilja van a FB-on, és itt is a saját nevével ír.
Ha valakinek kiírom a nevét, címét, számát a telefonkönyvből, akkor is visszaélek vele?
Ostoba!
Eddig hova küldte a gyerektartást? A kérdésedből úgy tűnik, mintha fizette volna?
Egyébként a gyerektartás jár, attól függetlenül, hogy tartja-e a kapcsolatot a gyerekével.
Bár sok mindent elárul az apukáról, ha ez most 3 év után jut az eszébe. Miért nem azon van, hogy láthassa a gyerekeit?
EU-n belül nincs útlevél, nem biztos, hogy alá kell írni mindkét szülőnek az eu-s országba történő távozást. Hiszen itt nincsenek határok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!