Elítélnek, de a pénz az kéne nekik? Mit reagáljak?
19 évesen érettségi után kimentem külföldre Hollandiába dolgozni. Egy iskolatársam vett rá hogy menjek,ki ugy volt h hotelt fogok takarítani. Ott kiderült hogy nincs szó hotel takarításról. Prostituált lettem,eleinte félelemből,aztán meg azért mert így tudtam támogatni az otthoniakat. Anyukáméknak hatalmas addóságuk volt,hugom ugy volt nem tud egyetemre menni se,mert nincs rá pénz. Én abból a pénzből amit kint kerestem nagyon sokat adtam,küldtem nekik. Közel 4 évig csináltam. Megismerkedtem még kinn egy magyar férfival,és hazajöttünk. Itthon elmentem dolgozni minimálbérért egy gyárba. Azóta már összeházasodtunk,és gyereket tervezünk. Úgy jöttem haza hogy a szüleimnek nem volt semmi tartozása,a hugom is befejezte az egyetemet,volt tartalékom is.
Most anyámék megint felhalmoztak egy csomó adósságot,és pedzegették hogy mi lenne ha megint kimennék takarítani.Én a férjem támogatásával bevallottam,hogy annak idején nem takarítottam... Elítélnek miatta,a hugom is mindenfélét a fejemhez vágott. Össze vesztünk nagyon az egész családdal. Most két héttel a veszekedés után hugom felhívott hogy megbeszélték a családdal és ugy döntöttek hogy én menjek vissza k.urválkodni,de csak a pénzt küldjem mert kivagyok tagadva!
Köpni nyelni nem tudtam. Nagyon ideges vagyok, férjem próbál nyugtatni,egyszerüen nem értem hogyan mondhatnak ilyet. Elítélnek,de a pénz az kellene?
Nehéz helyzet, hiszen mégis csak a családod, akiket szeretsz, vagy legalábbis szerettél, de egy ilyen kijelentés után... Tényleg nem néznék többet feléjük. Nem mondom, hogy telefonszámot váltanék vagy ilyesmi, mert ha akarnak majd felhívnak. Aztán ha pénzt kérnek, akkor elküldöm őket a francba, de hogy én nem keresném őket az is biztos.
Örülj annak, hogy ott van a férjed, aki elfogad így is, babát terveztek és próbálj meg továbblépni ezen.
a pénzt nem tudja visszakérni,mivel nem hiszem,hogy írtak rola papírt.
kérdező grat,h ki tudtál törni abból az életből. ne foglalkozz a szüleiddel, szakítsd meg velük a kapcs-ot.jobb vagy tőlük,nincs rájuk szükséged.ott a férjed vele foglalkozz csak. folytatsd az életed- a "családod" nélkül- ha minden jól megy hamarosan úgyis bővültök.
Elmondtam,mert már nagyon mondták h menjek ki megint takarítani... nem akartam hogy azt hodjék olyan könynen kerestem azt a pénzt kinn,és hogy tényleg nyomos oka van annak hogy nem akarok visszamenni.
Mielött nem tudték,azt mondták h önzőségből meg lustaságból nem akarok visszamenni. mert amit keresek a gyárba 70 ezret azt én elszorhatom... A férjem jobban keres mint én. És nekem büdös a munka azért nem akarok kimenni takarítani.
Már megszüntettem a facebook oldalam is,mert hugom olyanokat irt oda h huzz vissza k.urváskodni...
Azt hizsem, én bekopogtatnék, a hugica kezébe nyomnám a címet, telefonszámot, lehet menni "takarítani"!
Aztán minden kapcsolatot megszakítani, és boldogan élni a férjeddel és a tervezett babátokkal.
Sok sikert Nektek!
te jó ég hát ezeknek van bőr a képükön!nem is taláok erre olyan szavakat hogy az ne legyen sértő! nem akarom ismételni a többieket. magasról hadd (ne írjam mit csinálj) őket. nem érdemelnek meg! feláldoztad magad és ezek a bunkók te jó ég... igaza volt az egyik válaszadónak térden állva köszönném meg neked. és sírva kérék bocsánatot hogy többek között az én jólétemért is ilyen helyzetbe kellett hogy keveredj. no de ne aggódj, majd behajtja ezt rajtuk az élet alaposan hidd el.
költözzetek el, számcsere minden. élj boldogan a férjeddel! azokat a senkiházi földönfutókat meg felejtsd el! ne haragudj a megfogalmazásért de ők nem érdemlik meg hogy egy cseppnyi tisztelettel is beszéljek róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!