Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek a féltékenységem...

Mit tegyek a féltékenységem ellen?

Figyelt kérdés

Párommal 3 éve vagyunk együtt, szeret, megbízik bennem, sosem adott okot a féltékenykedésre igazán, mégsem tudom legyőzni és már zavar engem a dolog... Nyáron lesz az esküvőnk, és egyre jobban zavar magamban a zöld szörny.

A fő problémám, hogy minden exe a "havercsaja", irkálnak egymásnak, nagy ritkán találkoznak is; ezt úgy próbáltam kiküszöbölni hogy szerettem volna én is találkozni velük, hogy megismerjem őket és elmúljon a félelem, de a párom mindig lerázott hogy "régen találkoztak, ők nem kíváncsiak rám, ők az ő barátai én nem is ismerem őket". És innentől kezdődött a gyanakodás-áradat, mert miért ne ismerhetném meg a barátait? (akikkel egyébként évekig együtt volt és minddel le is feküdt....)

Van valami szakember aki segíthetne? Párommal nem tudok erről beszélni, vagy nem vesz komolyan, vagy túlhergeli magát...

23N

2013. jan. 15. 11:41
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Már nem aktuális, valóban megcsalt.
2013. jan. 22. 15:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Sajnálom. :( Sajna tudom, milyen érzés.

Meg azt is, hogy ilyenkor nincs megfelelő szó vagy vigasz. :(

2013. jan. 22. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!