Melyik a legidiótább, legnevetségesebb, leghülyébb keresztnév, amit valaha hallottatok?
Mondtam. Számomra gusztustalanul hangzik. Odaírtam, hogy ez az én véleményem, nyilván nem tartozik a legalja nevek közé, amiket ma divat adni, de attól még nekem borzalmas. Nem ahogy így szétszedted, hanem ahogy egyben hangzik. Nem is tudom megmondani mi jut róla eszembe, de valami borzasztó.
De mondom, ez egyéni vélemény.
Erzsébet, Margit, Jolán, Kincső (cső) mind otromba nevek. de még a Klára, Ilona és az Adrienn, Anett, Zsuzsa mind csúnya nevek.
Utálom ezeket a magyarosított mexikói és angol neveket is, de pl. a Cintia az kivétel, nekem az az egy tetszik, a többi nem.
Konstantina.
Amúgy ez olyan hülye név, hogy a helyesírás-ellenőrző aláhúzta! ;D Amúgy ez az egész kérdés hülyeség, mert mindenkinek más az ízlése, mindenkinek más tetszik, így igazából nincs olyan, hogy ronda, vagy hülye név. Kivéve a Konstantinát) :D
Leokádia
nem vicc , egyszer a vonaton hallottuk a férjemmel mikor hazajöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!