Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 hónapja nincs munkám, de az...

3 hónapja nincs munkám, de az exem a gyerektartást követeli?

Figyelt kérdés
Neki sincs munkája, őt is a szülei tartják el, már meg is fenyegetett perrel.

2013. jan. 13. 11:34
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Azért arra kíváncsi lennék, hogy anyuka miért nem dolgozik... Nem akar vagy nem tud?
2013. jan. 13. 13:06
 22/41 anonim ***** válasza:
Nálunk is az volt, hogy apám nem fizetett. Perelt anya, és az állam megelőlegezte. Munkát találni amúgy nem olyan könnyű, sem egy férfinak, sem egy nőnek. Bár tény hogy két kisgyerekkel, egy nőnek sokkal nehezebb. De gondolom egyikük sem önszántából nem dolgozik.
2013. jan. 13. 13:09
 23/41 anonim ***** válasza:
OFF: ha netán együtt lennének még, és ugy lenne valamelyik munkanélüli, akkor senki nem akadékoskodik, hogy az apa nem fizet, akkor mindenki sajnálja, hogy nincs pénz, a gyereknek meg ugyanúgy nincs mit enni - ilyenkor mi van?
2013. jan. 13. 14:53
 24/41 anonim ***** válasza:
0%
A parom munkanelkuli evek ota megis fizetjuk a minimumot a gyerekeinek ugy hogy az en gyerekeimtol vonjuk meg a penzt. En keresek es ebbol fizetjuk az o gyerekeire igy az enyemeknek kevesebb jut nagyon bunko rendszer ez itt Magyarorszagon. Anyuka bepasizik apukat utcara teszi aztan o az uj hapsijaval el kozben apukat pumpolja es nem erdekli hogy munkanelkuli. Ez a rendszer arra osztonzi a noket hogy kihasznaljak a ferfiakat es dobjak oket hiszen ha gyerek van igy is ugy is fizet az ex.
2013. jan. 13. 15:07
 25/41 anonim ***** válasza:

Kedves 24-es (15:07)!

Nincs olyan törvény Magyarországon, ami lehetővé teszi egy nőnek, hogy a munkanélküli volt férj új feleségétől, annak gyerekei rovására pénzt pumpoljon, úgyhogy nem a rendszerrel van a gond.

2013. jan. 13. 15:17
 26/41 anonim ***** válasza:
Pedg ez tortenik hiaba munkanelkuli fizetnie kell es mivel nem tud elhelyezkedni igy evek ota en fizetek.ez van
2013. jan. 13. 17:47
 27/41 anonim ***** válasza:

De ez nem a rendszer és a törvények hibája, hanem a Tiétek, ha nem kéritek a megállapított gyerektartás felülvizsgálatát a megváltozott körülmények miatt.

Ne általánosíts, mert általában pont fordítva van. Általában apuci lép le és az új családjával sokkal jobb életszínvonalon él, mint az otthagyott gyerekei. Persze vannak tisztességes elvált szülők is, sőt olyanok is, akik meg tudják oldani Bíróság nélkül is a problémáikat.

2013. jan. 13. 18:08
 28/41 anonim ***** válasza:

A minimumon nem lehet valtoztatni mert az jar.

A birosag kirohogne minket nem erdekli hogy az apanak nincs munkaja es nem sikerul semmit talalni a min fizetni kell.

de NEM BAJ IGY JARTUNK tudtam mikor hozzamkoltozott hogy van mastol gyereke es hogy az allasa veszelyben van Hat munkanelkuli lett dobtam volna ki?igy egy fizubol eltartom a sajat gyerekeim es fizetem az o gyerekeire a gyt

2013. jan. 13. 21:02
 29/41 anonim ***** válasza:
meg annyit az ex azt mondta igy jartam minek fogadtam be es ha mar igy alakult ot nem erdekli mibol de neki jar a min gyt.Ebben igaza van de majd egyszer ezt visszaadja neki az elet kemenyen.
2013. jan. 13. 21:04
 30/41 anonim ***** válasza:
42%
Ahogy leírta az előttem hozzászóló FELÜLVIZSGÁLATOT KELL KÉRNI. Ha munkanélküli nem tud miből ítélni a bíróság. istenem.
2013. jan. 13. 22:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!