Mi a véleményétek arról, hogy egy szülő azt mondja gyerekének, hogy k*rva any*d, szószerint?
történetesen velem történt, vagy idegesen mondja kiabálva,vagy idegesen de higgadtan
L
Nekem azt mondta már anyu idegességében, h "az anyad p*csaja :)
Ideges volt, karomkodott, kesz. Nagy jelentoseget nem tulajdonitanek neki, legkozelebb megprobalnam nem felhuzni. PErsze amikor a gyereknek mondja, h k.va, az már más, az azért durva!
Már nem emlékszem rá, de egyszer mondtam valamit, mikor ültünk az asztalnál, és apám rávágta, hogy:
- Meg az anyád p*csáját.
Anyám meg ilyen tök meglepetten: - Mi bajod van vele?
Röhögés volt :D.
Így még nem hallottam a szüleimtől,de "az anyád úristenit!" és hasonló finomabb verziókat már megkaptam.
Nem tudom én ezt nem venném magamra, bár a szüleim viccelődve szokták használni amikor zsibbasztom őket.
De én nem tartanám sértőnek se rájuk,se magamra nézve. Nagy valószínűséggel még a veszekedés is abbamaradna és röhögésbe torkollana. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!