Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mäsoknàl is igy van ez?

Mäsoknàl is igy van ez?

Figyelt kérdés
pärommal 3 évevagyunk együtt,1 éves a kisfiunk.régensokat csokoloztunk,demärcsak szäjra puszi van majdnem 1 éve,nagyritkän egy normälis csok,de kb4-5havonta 1.ez normàlis ennyi idö utän?mäsoknäl is igy van ez?én 23 éves vagyok,a pärom 28
2009. aug. 28. 16:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%
Mi 4 éve vagyunk együtt. Kb. ugyanannyit vagyunk együtt és ugyanannyit csókolózunk, mint a kapcsolatunk elején. 28 vagyok, férjem 31.
2009. aug. 28. 16:40
 12/15 anonim ***** válasza:
77%

Szia:)Mi 2év,két hónapja vagyunk együtt,nincs gyerek!

De nálunk sincs csók még szex közben is csak nagy ritkán,akkor amikor én kezdeményezem!!

A szexuális életünk is elég ritkás:havonta max 2-szer vagyunk együtt,jobb esetben 3szor:(((

És nem tudom az okot,mert szeretjük egymást,és igény az én részemről lenne,de nem hiszem el,hogy neki nem kell!!!

Csalni nem csal,ez biztos!

23/L ő 31/F

2009. aug. 28. 17:05
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Vannak 40 év házasság után is rendszeresen csókolózó párok. Szóval itt lehet valami probléma.
2009. aug. 28. 17:10
 14/15 anonim ***** válasza:
2 eve elunk egyutt parommal.Nalunk mar a legelejetol alig van csok,csak szajra puszi van,es szex kozbe is ritka a csok sot szinte soha,de nem miattam,mert regen imadtam csokolozni a pasijaimmal.Ugyhogy a mostani pasimmal van a gaz,de nem tudom az okat lehet ,hogy nem tud ugy szenvedelyesen szeretni.Tudom,hogy szeret,de o nem olyan szenvedelyes tipus amit sajnalok is ,mert en az vagyok,es nem tudom igy mire vezet ez a kapcsi...:-(de altalaban az a baj,hogy nagyon sok pasi ilyen arra jottem ra.szex az van szinte mindennap kb 5szor tuti egy heten, de az nem tul kielegito szamomra:-Sme rovid ideig tart,a masik meg az,hogy a nonek ereznie kell a masik vagyakozasat, anelkul a szex egy kalap sz*rt se er...bocsi ha hosszura sikerult az irasom.L/21 vagyok,parom 33eves
2009. aug. 28. 23:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha el kezdünk csókolózni, akkor szex jön utánna. Ebből következik, hogy csak akkor tesszük ha már alszik a gyerek vagy nincs velünk. 10 éve vagyunk házasok és ha tehetjük 2 naponta szexelünk.
2009. aug. 29. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!