Mäsoknàl is igy van ez?
Figyelt kérdés
pärommal 3 évevagyunk együtt,1 éves a kisfiunk.régensokat csokoloztunk,demärcsak szäjra puszi van majdnem 1 éve,nagyritkän egy normälis csok,de kb4-5havonta 1.ez normàlis ennyi idö utän?mäsoknäl is igy van ez?én 23 éves vagyok,a pärom 282009. aug. 28. 16:02
1/15 anonim válasza:
Háááát azért 3 év után szerintem még ez nem jellemző :S Olyankor még igencsak előfordul a sok csók. Ha eddig sem csókolóztatok volna olyan sokat, akkor ok, de így.... persze, ha minden rendben, szexuálisan is, akkor nincs baj.
2/15 anonim válasza:
Mi 6 éve vagyunk együtt, de még mindig folyton csókolózunk.
3/15 anonim válasza:
Néha nálunk is van úgy, hogy hetekig nem csókolózunk, én 26, férjem 27 éves. Nagyon rossz nekem, mert szeretek vele smacizni. Nem tudom,hogy miért van így, de én próbálok ellene tenni.
4/15 anonim válasza:
Nem, szerintem nem normális így. Mi majdnem három éve vagyunk együtt, de még mindig imádunk csókolózni. Sokszor nem is ér egymáshoz, csak a szánk és teljesen felizgatjuk egymást csak csókolózással. Kezdeményezz!!!!!
5/15 anonim válasza:
Előző vagyok. Mikor szeretkezünk akkor csókolózunk
6/15 anonim válasza:
Mi már másfél év után nem csókolóztunk annyit, mint más amennyit szokott :) De attól még ugyanolyan hangulatos és jó a kapcsolatunk :)
7/15 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi välaszokat!szexelni kb heti 1szer..de van hogy 2hétig semmi..megcsalni nem csal meg ez biztos.sokat dolgozik,reggel megy,este ér haza és sokszor a kädban elalszik..mondjuk azért hiänyolom a szexet is legaläbb annyira mint a csokot:(..
2009. aug. 28. 16:11
8/15 anonim válasza:
ez nálunk is így van sajnos.
csak szex közben van csók, de az meg nagyon ritka.
én ezt nagyon sajnálom, de ellene mit tenni már nem tudok :(
9/15 anonim válasza:
mi az ágyban sokat csókolózunk, de azon kívül ritkán, viszont sok a szájra puszi és ölelés. 4 éve vagyunk együtt, a fiunk 13 hónapos, de szerencsére a szex visszaállt már régóta a normál (heti 3-4) gyakoriságra. Jó lenne az ágyon kívül is többet csókolózni, de hát ez van:(
10/15 anonim válasza:
Én most épp nem vagyok kapcsolatban, de visszagondolva, a hosszabb és komolyabb kapcsolataimban, az idő haladtával mi is egyre kevesebbet csókolóztunk. Gondolom, mert nőtt a szerelem mellett a szeretet is, de igazából nem tudom, miért. Az biztos, hogy szerintem kezdeményeznetek kell, ebbe nem szabad belenyugodni.
Szóval most azonnal odamegy mindenki a párjához, és megcsókolja. Higgyétek el, nagyon jól fog esni neki;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!