Tegnap este ránk nyitott a 14 éves hugom és nem néz a szemembe meg kerül is. Miért?
Eddig se beszéltünk sokat mert teljesen másak vagyunk de tegnap este amikor a barátnőm éppen rajtam volt a hugom benyitott a szobámba és meglátott minket, gyorsan visszafordult aztán azóta van vele valami. Én úgy csinálok mintha nem történt volna semmi. Most mi a baja? Máskor meg beszél állandóan.
21F
Csak egy tipp. Írod, hogy nem szoktatok beszélni egymással. Valóban sok idő van köztetek, hogy igazi testvérek lehessetek, de talán ő örült volna, ha jobb a kapcsolatotok. Nem tudom van-e még testvéretek.
Így, hogy látott a barátnőddel, hogy felnőtt dolgot csináltok, tudatosult benne, hogy még jobban eltávolodsz, még teljesebben mások lesztek, és már esély se lesz, hogy úgy legyen kamaszlány, hogy van egy bátyja.
Ettől még felnőttként lehettek jóban, csak most tényleg sok idő van köztetek.
De ez csak tipp volt. :)
Én nem lennék zavarba,mert úgy gondolom,ha valaki otthon,a családjával lakik,és úgy él szexuális életet,tanulja meg bezárni az ajtaját,majd ha külön költözik a barátnőjével,akkor akár tárva,nyitva is hagyhatja az ajtót!
Én pont most vettem a lányomnak egy egyszerű reteszes zárat,mert már csak 17 éves,400 forint volt!
Egy kóla ára!
egyébként tényleg mindenhol ezt olvasni,hogy ki vannak akadva,de....
-a szüleiknél laknak,nem szégyen hogy van szexuális élete,de gondoljanak már arra hogy nyitott ajtónál fenn áll a veszélye annak,hogy mégis benyithat vki
-oké,illő lenne kopogni,de én nem adnék arra,hogy "majd úgyis kopognak!"
Ennek két következménye lesz: Te raksz egy normális zárat az ajtódra, ő pedig kopogni fog mindenhová, ha kell, ha nem. Majd tanultok belőle.
Ha te 14 évesen rányitsz anyádékra, ahogy kefélnek, mit teszel utána? Élménybeszámolót tartsz?
Az egyik válaszoló írta, hogy nagy a korkülönbség ahhoz, hogy igazi tesók legyenek. Köztem és bátyám közt 13 év van, és ennél jobb kapcsolatot nem is kívánhatnék. Ez így volt egész pici koromtól kezdve a mai napig, hogy már családunk van. És sokkal igazibb testvérek voltunk mi, mint azok az 1 év korkülönbséggel ide írók, akiknek a kérdésük arról szól, hogy hogyan likvidálják a testvérüket, akit ki nem állhatnak.
Kérdező! Szerintem próbálj nyitni felé, gondolom idővel megemészti a látottakat. És ezentúl nem fogja elfelejteni a kopogást, ez biztos. A helyedben viszont én is szereznék egy kulcsot, vagy új zárat, hisz látod, vannak véletlenek. A hugod is szokott kopogni, most elfelejtett, és megtörtént a "baj". Adj időt a tesódnak, majd elfelejti. Gondolom nagy meglepetés nem érte, gondolom 14 évesen bőven tisztában van vele, hogy mi a szex, valószínűleg látott is már képet, videót. Szerintem inkább szégyelli magát, amiért benyitott és ő sem tudja, hogy most neki mit kéne mondania.
Azokat a válaszolókat meg nem is értem, akik úgy gondolják, hogy nem kéne szexelni amíg a szüleinél lakik. Ez most komoly? Fogadjon cölibátust? És a szülők is mellőzzék a szexualitást nagyjából 20 évig, mert nehogy a gyerek meglássa/meghallja/megsejtse?
ma 12:48
Szerintem valamit félre értettél,senki sem mondta,hogy ne szexeljen,ha a szüleivel él,viszont egy olyan lakásban,ahol több ember él együtt,nem kizárt,hogy előfordulnak az ilyen balesetek,ezért normális megoldás lenne a zár,és vannak olyan egyszerűbb felszerelhető kallantyús,reteszes zárak,hogy nem kell lakatosnak lenned ,ha el akarsz boldogulni vele.
A párom szintén a szüleivel élt,mikor összejöttünk,nem voltak bunkók,de bizony anyuci egyszer ránk nyitott,mert nem tudta hogy ott voltam.....azóta a párom minden alkalommal zárta az ajtaját.
Most vagy ez a megerőltető folyamat,vagy bízik benne az ember,hogy minden egyes alkalommal,mindenki kopogni fog,és még véletlenül sem fog senki sem benyitni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!