Mér sok apámnak a "nap 2 óra gépezésem"?
Figyelt kérdés
Erre lennék kíváncsi..., amikor más gyerek rögtön kész a leckéjével az meg gépezik rögtön 4-6 órát hétvégin meg non-stop-ba nyomja én meg hétvégin jo ha gépezek max 3 órát!!2013. jan. 8. 14:59
11/12 anonim válasza:
Mert a "miért" ugy írod, hogy "mér".
12/12 anonim válasza:
Nem értem az ilyet, mert nekem napi két óra (minimum) csak tanulással megy el. Vagy beadandót írok, vagy ppt-t szerkesztek, vagy csak keresek anyagokat különböző tárgyakhoz, stb. Bár ez főiskola. De igazából gimi alatt is ezt csináltam, ott is sok beadandó volt, sokat kellett előadnunk, és mivel órán soha nem jegyzeteltem minden anyagot netről szedtem le, meg az érettségi tételeimet is onnan dolgoztam ki. Ezen kívül ott a facebook, ahol a csoporttársaimmal és barátokkal beszélgetek. A csoporttársakkal a vizsgákról, anyagokról, tanárokról, akármiről hasznos infokat osztunk meg egymással. A barátokkal meg beszélünk minden másról, mert van, amelyikkel egy hónapja nem találkoztam, mert más városban élünk és tanulunk ezért nem tudjuk megoldani, de a kapcsolatunk meghalna kommunikáció nélkül és ez jelenleg csak neten megoldható. Ezen kívül zenét hallgatok, nagy ritkán játszok, filmeket töltök le, ezeket is a gép előtt nézem meg leggyakrabban, csak akkor nézek tévén filmet, ha családdal együtt nézzük. Szóval nekem úgy általános 5-6. óta napi 4-5 óra a minimum gépezés, de most az sem ritka, hogy 12-15 órát ülök előtte. És ebből a 80%-a hasznos időtöltés, a maradék a kikapcsolódás. Hétvégén is előtte ülök, ha nem megyek sehova. Olyankor bepótolom a sorozatokat amiket hét közben nem tudtam megnézni, sok online magazint és blogot olvasok, stb. Szóval hétvégén is itt ülök 5-12 órát, attól függ, mennyi programom van ezen kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!