Megszakítanátok a kapcsolatot a négy éves gyeretekkel, ha kiderülne, hogy nem tőletek van?
Figyelt kérdés
Tegnap volt itt egy kérdés ezzel kapcsolatban és nagyon felháborított.2013. jan. 8. 12:15
21/68 anonim válasza:
Igen, mert megcsalt. Én egész végig hűséghes voltam, ő meg csak az elmúlt négy évben. Ennyi, nincs mentség.
22/68 anonim válasza:
Na de én nem csaltam meg a Párom, hiszen külön voltunk akkor épp. Ezért kérdezem, hogy egy ilyen helyzetben is hasonlóképp döntenél?
23/68 anonim válasza:
A 21. választ nem én írtam, valaki szórakozik...
Mi együtt voltunk, mint mondtam, azért vettem feleségül, mert azt hittem, hogy tőlem terhes.
24/68 anonim válasza:
Ja szóval, Te CSAK ezért vetted el? Egyébként nem vetted volna feleségül? Nem szeretted igazán? Vagy csak vártál volna még?
25/68 anonim válasza:
Persze, hogy vártam volna, csak 22 éves voltam! De igen, szerettem. Amíg ki nem derült.
26/68 anonim válasza:
25
Te ezt a nőt sosem szeretted, de a gyereket sem. Ugyan már...
27/68 anonim válasza:
De szerettem, de ha csak kéthetnte lát, akkor nem fog rám apaként tekinteni. Ha erre még az igazságot is megtudja, akkor főleg nem.
28/68 anonim válasza:
27
Duma. Teljesen másképpen lép az az ember aki szeret.
29/68 anonim válasza:
Duma, lehet. De én akkor is úgy látom, hogy csak akkor tudnám sajátomként nevelni, ha kibékülnék az anyjával. Ha tudsz mást, akkor szólj! Azt nyilván nem várhatod, hogy eltitkoljuk előle az igazságot!
30/68 anonim válasza:
Na, nincs ötlet? Pedig szívesen meghallgatnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!