Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám mindig azt hajtogatja,...

Anyám mindig azt hajtogatja, hogy ha valamelyikünk meleg lenne, azt nem bírná elviselni, sosem fogadná el. Egyáltalán miért jut eszébe, hogy ezt olyan sűrűn hangoztatnia kell?

Figyelt kérdés
2013. jan. 7. 20:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ.. Egyébként annyiszor került ez szóba, hogy (látszólag ettől függetlenül) már komolyan elgondolkodtam rajta párszor, hogy mi van ha...? Mindenesetre megnézném, tényleg hogy reagálna, ha kiderülne
2013. jan. 8. 17:50
 12/17 anonim ***** válasza:
76%

17:50

Részvétem, hogy egy olyan "lény" szült, aki alkalmatlan anyaságra. Én soha nem engednék a közelébe gyereket.

2013. jan. 8. 17:53
 13/17 anonim ***** válasza:
65%
Ha tényleg meleg lennél, már rég felkötötted volna magad, vagy végzetes lelki sérüléseket szenvedtél volna el.
2013. jan. 8. 17:54
 14/17 A kérdező kommentje:
Annyira nem durva ő, meg nem vagyunk olyan jó viszonyban, meg kb. semmiről nem beszélgetünk az általános dolgokon kívül, (ami így is elég "traumát" okozott :D), de valószínűleg tényleg nem vagyok meleg, de azért arra kíváncsi lennék, hogy mégis mitől ennyire homofób.
2013. jan. 8. 18:01
 15/17 anonim ***** válasza:
73%

"de valószínűleg tényleg nem vagyok meleg"

Hát azért a fiúk 20 éves korukra ezt már nem csak valószínűnek tartják, hanem biztosak a nemi identitásukban. Biztos, hogy nem vonzódsz a srácokhoz? Nem lehet, hogy azért zavarnak annyira anyukád homofób megnyilvánulásai?

2013. jan. 8. 19:48
 16/17 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, tehát az nem lenne gond, ha a srácokhoz vonzódnék :'D Inkább az a baj, hogy egyikhez nemhez sem igazán, meg nálam ez egy elég problémás kérdés
2013. jan. 8. 19:57
 17/17 anonim ***** válasza:
74%

A homofóbok nagy része látens meleg.

Lehet anyád leszbikus.És nem tudja magát elfogadni.

2014. dec. 19. 04:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!