Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az lehet feketepont ha a...

Az lehet feketepont ha a gimibe 1. nap Rolex oraban megyek?

Figyelt kérdés

Hogy nem fognak ezert kinezni vagy ilyesmi..

Köszi a valaszokat :)

jah es trolloknak: nem fesziteni jottem. Olyan valasz sem kell hogy van penz, mert nem tudjatok a tortenetet. De ez csak a trolloknak szolt !

2013. jan. 6. 12:49
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
87%
Azért zoknit, bugyit vegyél fel, még a végén megfázol. :)
2013. jan. 6. 13:28
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek nagy hányadában fel se fog merülni, hogy ilyen drága órával mászkálsz, tehát ne fog szemet szúrni. Nekem is van komolyabb órám (DKNY) és eddig csak az vette észre, akinek szintén vannak ilyesmi holmijai. (megjegyzem, egy kezemen meg tudom számolni...) Más kérdés, hogy én 14 évesen nem engedném, hogy ilyen drága cuccokat viselj, mert egyrészt fogalmad sincs az értékéről ebből kifolyólag vigyázni sem tudsz rá úgy mint egy felelős, érett felnőtt. De ez már neveltetés kérdése...
2013. jan. 6. 13:33
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Aki normális annak úgyis mindegy vagy észre sem veszi. Az is előfordulhat, hogy valóban hamisnak nézik, mert egyszerűen annyi a gagyi manapság, hogy sosem lehet tudni.

A LV táskán jót röhögtem, és igen sajnos rengeteg nő mászkál hamisítvánnyal, de végül is mindegy.

Amúgy meg első nap én nem vinném, mert nem ismerheted még az ottani embereket, ha vannak kisebbségik vagy rossz arcúak akkor ráfázhatsz. Egyrészt megverhetnek és elveszik, másrészt kipécéznek mert azt hiszik van máni, aztán majd azt akarják, hogy dellázzál cserébe nem vernek sz@rrá. Kemény világot élünk. Fizetsz, hogy megvédjenek maguktól. Láttam már ilyet.

2013. jan. 6. 14:39
 24/34 A kérdező kommentje:
Utolso, nem vagyok olyan akit csak ugy meg tudnak verni, de igen igazad van. Sajnos.. :( de olyan suliba megyek ahol esélytelen hogy lennének c tipusu allampolgarok. :)) (halistennek)
2013. jan. 6. 14:52
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Én azért még kiegészíteném azzal, hogy a suliig is el kell jutni és onnan haza is kell menni. A gimnázium első tanéve szeptember elején jó eséllyel még hőségben kezdődik, amikor az ember gyerekének a keze legalább felkar középig kilóg, olyan gatyarohasztó meleg van.

Lehet a suliban senkit nem érdekel milyen óra van rajtad, de azért én a mai világban haza sem biztos hogy mernék cammogni egy ilyen órával a karomon, mert azért ezek elég jól néznek ki ahhoz, hogyha hamis, akkor is megérje néhány embernek ellopni! Más az, ha egy pulcsi eltakarja az utcán és nem villan ki. De akkor értékekre van specializálódva, az feltalálja magát, hogy jól megnézze mi van rajtad és azt hogyan szerezze meg. 14-5 évesen meg azért ne szállj szembe egy fenyegetőző, késes fickóval. :)

2013. jan. 6. 15:00
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ismerem fel a Rolex órát :) igazána férfi órák nem is nagyon izgatnak! Másrészt kedves kérdező, attól mert nincsenek C típusú emberek az Iskolában, az utcán, busz megállóban metrón vannak! Meglátják és akkor rögtön követnek majd jól megvernek érte, már aki tudja milyen az értéke!Na meg persze nem csak a C. képesek ilyenekre! :)
2013. jan. 6. 17:37
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha ha C típusú nagyon jó :D
2013. jan. 6. 17:56
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben tanítási időben hanyagolnám. Simán leüthetnek érte a mosdóban is az iskolában.
2013. jan. 7. 22:23
 29/34 anonim ***** válasza:
47%
Nincs pénzetek egy olcsó órára? Rögtön megszűnne a "problémád".
2013. jan. 8. 00:01
 30/34 A kérdező kommentje:

Most miért kell leszolni.. El se olvastad amit irtam... Nem vagyunk gazdagok nem tudja senki a történetét..

Am meg utolso.. Nem nincs mert azt hordom..

2013. jan. 8. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!