Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sztetek most mit csináljak?

Sztetek most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Anyámnak van egy ffi ismerőse nagyon jól elvannak már majdnem hogy a pasija aztán mikor itt van akkor én le vagyok szarva akkor felölle megisdögölhetnék az se érdekelné le vagyok olyankor állandóan cseszve és ne azt irjátok hogy mert ritkán találkoznak nem igaz mert mindennap találkoznak multkor pedig tüzijáték volt a központba és mindig elmentünk megnézni most meg itthon hagyott mert a barátjával megy szóval nem tom hogy mit csináljak most is főzni akartam ebédet de jött az a hülye aztán kilettem paterolva anyu megfőzött és megebédeltek nekem nem is szólt csak most hogy levitte e kutyát most láttam hogy van kaja meg még ilyenek segitsetek mit csináljak ??köszi a válaszokat előre is

15/L

2009. aug. 27. 12:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád és apukád elváltak? Vagy apukád meghalt? Mert ha elváltak, akkor menj apukádhoz! Szólj neki, kérj segítséget tőle, esetleg költözz oda hozzá. De a legjobb megoldás szerintem az lenne, ha beszélnél anyukáddal. Négyszemközt! Remélem tudtam segíteni.
2009. aug. 27. 12:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Először vegyél egy nagy levegőt. Nyugi. Anyukád nem lát semmit és senkit a szerelem lila ködén át. Egy nyugodt pillanatban ülj le vele, mond el neki, hogy hiányzik neked. Hiányoznak az együtt töltött órák. Mond el, hogy nem a barátjával van bajod, mert ugye nem? Hanem azt szeretnéd,ha ugynúgy az élete része lennél, mint eddig, még nem volt szerelme. Zudasd, hogy nem baj, hogy ő most boldog, sőt örülsz neki. Csak úgyérzed most téged nem szeret annyira, mint ezelőtt. Remélem megérti majd anyud, hogy szükséged van rá, s kicsit magához tér a kábulatból. A barátjával pedig legyél rendes, próbáld elfogadni anyud hálás lesz érte.
2009. aug. 27. 13:05
 3/10 A kérdező kommentje:
igen sajnos apukám meghalt de anyával nem lehet beszélni mindig mondok neki vmit akk lecseszés van érte de ha itt van az a hülye majom akkor ki is ugorhatok az emeletről az se érdekelné most is vetetni akart vele egy számologépet(suli mndta hogy kelleni fog) erre elkezdi mi a fenének kell az otthon van egy az mért nem jó meg ha ott tartunk ott a telefonod is ( az itthonin nem lehet lenyomni az 1,4,5 ill hiába nyomom és a suliba megmondták hogy a telefont nem lehet használni) akk a tolltartó ugyan igy minek az jó a tavalyi is nem ?(szét van stakadva 4 éves már) és még sorolhatnám
2009. aug. 27. 13:06
 4/10 A kérdező kommentje:
igen nekem nincs a barátjával semmi bajom azon kivül hogy miatta nem törödik velem anyu
2009. aug. 27. 13:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Részvétem! És nincs esetleg olyan rokon, akitől segítséget kérhetnél? Gondolok itt pl.: Nagynéni, nagybácsi, esetleg ha anyukádnak van testvére? Azt esetleg megcsinálhatnád, hogy amíg anyukádék nincsenek otthon elmész bevásárolni. És mindjárt kezdődik az iskola, beszélhetnél mondjuk az egyik tanároddal. Elnézést, ha hülyeségeket hordok itt össze, de nagyon szeretnék segíteni.
2009. aug. 27. 13:17
 6/10 A kérdező kommentje:
anyunak nincs tesója gondoltam arra hogy a mamáékhoz megyek egy kis idig de sajna az a baj hogy ők messze laknak ey kis faluba és mire onnan beérek meg még itt is átszálni buszra nagyon macerás szóval nem tom mi a fenét csinálja :(
2009. aug. 27. 13:41
 7/10 A kérdező kommentje:
jah és köszi a válaszokat
2009. aug. 27. 13:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Sajnállak nagyon:( és az nem javítana a helyzeten,ha felhívnád a nagymamádékat,és megkérnéd őket,hogy majd hívják fel anyukádat, és beszéljenek vele arról,hogy te most milyen rossz helyzetben vagy? remélem megoldódik a problémád.
2009. aug. 27. 17:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Vagy beszélj a pasival mond meg neki ,hogy nem vele van a gondod ,hanem hogy hanyagolva vagy .Kérd meg rá ,hogy 1-2 közös programot csináljatok pl kirándulás,fagyizás stb...amiből te sem vagy kizárva.
2009. aug. 27. 22:58
 10/10 A kérdező kommentje:
4.válaszoló sajnos a mamáék nem foglakoznak azzal hogy itthon mi van én meg nem akarok megszólalni a pasija elött mivel akk én vok a hibás mert nem akarom hogy 1ütt legyenek :( anyámnak inkább nem mondok semmit mert aból állandó kiabálás lenne talán majd észreveszi magát ha csinálok vmit vagy nem mennék 2x a suliba mert akk hivják anyám hogy holvagyok stb. (sajna igazolatlan de ez megérné nekem ha figyelne rám ) sztetek mit csináljak ??? am nagyon köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat
2009. aug. 28. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!