Aki nyomul, utána miért lesz hűvös? Jártál már így?
Figyelt kérdés
Nem az első tapasztalatom arról, hogy szemmel láthatóan, minden kétséget kizáróan tetszem egy férfinak, aki lépéseket is tesz. Legutóbbi egy külföldi illető, nagyon szimpatikus egyébként. Rámír kedvesen, válaszolok... és egyszercsak eltűnik. Még írok egyet 2 hét elteltével, hogy jól van-e, mire egy szűkszavú válasz, a levelem nagy részére nem válaszol, és érződik, hogy nem vágyik további kommunikációra. Már megkérdeztem valakit, aki akkor ott volt, hogy rosszul érzékeltem-e a dolgot, de szerinte is abszolút egyértelműen bejöttem a férfinak. Lehet, hogy nincs semmi ésszerű magyarázat, de nem kellemes érzés. Másnak ilyen tapasztalata? 30/N2013. jan. 6. 10:59
11/13 anonim válasza:
Volt ilyen tapasztalat, sőt állandóan ez van. Én sosem keresem a férfiak társaságát, ők veszik fel velem a kapcsolatot, udvarolnak, keresnek, érdeklődnek irántam, aztán egyszer csak eltűnnek. Nem hívnak, nem írnak smst, facebookon aktívak, de nem írnak rám és stb. Rengetegszer megtörtént már, és mindig ugyanaz volt az ok, hogy összejöttek az exükkel. Szóval én csak ilyen búfelejtésnek kellettem volna (egyikkel sem feküdtem le!), csak ismerkedni próbáltak, persze az exről egy szót sem szóltak. Csak egyszer csak megpattantak. Utána derült ki mindegyiknél minden...
12/13 anonim válasza:
Nemár, te is mindig kifogod? :)
13/13 anonim válasza:
Mert már nem irántad érdeklődik,ennyi van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!