Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Petra, Nikola vagy Zsanett?

Petra, Nikola vagy Zsanett?

Figyelt kérdés
Melyik név tetszik a felsoroltak közül a legjobban, illetve milyen sorrendben??

2013. jan. 6. 08:33
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Petra

Nikola

Zsanett

(Kerdezo tudom h a te neved is Zsanett, ennek ellenere leirom, hogy ezzel a nevvel az a bajom, hogy jot nem tudok hozza kotni. Csak utalatos v ribqnc Zsanetteket ismerek.

Pedig en mindig megadom az eselyt, de nem cafolt ra eddig senki , pedig nem 1-2- t hanem 6-7 et ismerek....

Ez van nekem sajnos negativ nev, talan tul kemeny hangzasu is... Tehat erzelmi okokbol nem tetszik...minden szemelyeskedes nelkul...remelem nem bantottalak meg...

(Ilyen nevem meg az Eszter)

2013. ápr. 21. 07:08
 42/44 anonim ***** válasza:
37. vagyok. Csak negatív tapasztalatom van ezzel a névvel, és még csúnya is.
2013. ápr. 21. 08:01
 43/44 A kérdező kommentje:
41! semmi baj. de te letudtad ezt normálisan írni nem úgy, mint egy előző hozzászóló...
2013. ápr. 21. 10:15
 44/44 anonim ***** válasza:
Egyik csúnyább, mint a másik. Ha választani kell, legyen Zsanett, a Petra pedig a legrondább.
2016. szept. 20. 22:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!