Petra, Nikola vagy Zsanett?
Figyelt kérdés
Melyik név tetszik a felsoroltak közül a legjobban, illetve milyen sorrendben??2013. jan. 6. 08:33
22/44 anonim válasza:
Egyik név se tetszik, 90-es évek tucatneve mindegyik. A Petra simán csúnya, a Zsanett nevetséges leírva, mivel a Jeanette francia névből vették át, ugyanolyan ostobán néz ki leírva mint mondjuk a Dzsesszika. A Nikola meg inkább férfinévnek hangzik.
23/44 A kérdező kommentje:
Nincs igazad utolsó. Pl. Zsaklin és a Dzsenifer tényleg nagyon furán néz ki leírva, de a Zsanett szerintem már megszokott, ezért nem is néz ki rosszul. Amúgy 2. éve tanulok franciát, szóval tudom, hogy kell írni a Zsanett név eredetiét...
Egyébként valaki írta, h a Nikol név szebb. Szerintem, a barátnőm szerint, és a barátnőm anyukája szerint is szebb, de akkor még nem volt bejegyezve ez női névként, így lett Nikola.
2013. jan. 6. 13:45
24/44 anonim válasza:
a Nikola az férfi név, báris itt nálunk.
amúgy nekem egyik sem tetszik, mind olyan durva hangzású.
25/44 anonim válasza:
Nikola
Petra
Zsanett
Csak a Nikola tetszik (Nikol verziója is jó, de a Nikolett vagy Nikoletta nem tetszik)
26/44 anonim válasza:
A Nikola olaszul férfi, meg biztos sok egyéb más nyelven, de pl. olaszul az Andrea is férfi...mégse jut eszébe senkinek, hogy egy magyar Andreát leférfizzen, pedig még azt is jelenti...a Nicola Angliában nagyon gyakori női név, főleg a 60-as években születetteknél. nekem ezek közül tetszik a Zsanett is, meg a Petra is, a Nikola nem annyira, pedig az itteni kollégámat, akivel barátok vagyunk, pont így hívják:) mondjuk, én a saját nevemet nem adnám, így ha Zsanett lennék, ezek közül a Petrára szavaznék.
27/44 QueenRavenna válasza:
A Nikoka horvát/szerb férfinév, Miklós a magyar megfelelője.
28/44 QueenRavenna válasza:
A Nikola horvát/szerb férfinév, Miklós a magyar megfelelője.
29/44 anonim válasza:
Nekem a Petra sose tetszett, a Zsanett és a Nikola igen, de utóbbi külföldön férfinév, mondjuk szerintem elég nőiesen hangzik akkor is.
30/44 anonim válasza:
Bolgárul is férfi név a Nikola, magyarul Miklós. Miért nem tudtok egy rendes szép magyar női nevet adni? A Petra elcsépelt, a Zsanettet általában a cigányok viselik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!