Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el anyunak,...

Hogyan mondjam el anyunak, hogy már nem vagyok szűz és fogamzásgátlót szeretnék szedni?

Figyelt kérdés

Anyukám nem tudja, hogy már lefeküdtünk a barátommal. Nem bírná elviselni, hogy neki adtam oda először magam. Még egy kicsit tart a barátomtól. (tény, mindent megtesz érte, hogy ez a helyzet változzon) Furcsa még neki, hogy ő az első srác akit haza vittem.

Úgy gondoltam, hogy jobb lenne, ha tablettát szednék, biztonságosabbnak, kényelmesebbnek érezném, mint az óvszert. Viszont anyutól szeretnék segítséget kérni, hogy ő kísérjen el nőgyógyászhoz, mégis e téren több tapasztalata van. Hogyan mondjam el neki?

egy 21 éves lány

2013. jan. 3. 21:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
92%
Miért kellene elkísérni a nőgyógyászhoz? A fiúnak le tudod venni egyedül a bugyikádat, de az orvosnak nem?
2013. jan. 3. 21:27
 12/28 anonim ***** válasza:
79%

Nem kell mindent az anyuka orrára kötni.

Mond meg, hogy rendszertelen és erős a vérzésed, és azért szeretnél gyógyszert szedni, hogy beállítsa a ciklusodat.

(De még mindig hihetetlen, hogy egy 21L-nek írom ezeket.)

2013. jan. 3. 21:33
 13/28 anonim válasza:
100%
Ne is haragudj de ez nem normális.. A legtöbben ennyi idősen már rég függetlenek a szülőktől, te meg még 16 éves kor szintjén tartasz kb, nem csodálom ha anyukád úgy is kezel. Menj el egyedül orvoshoz, vagy egy barátnővel.
2013. jan. 3. 21:36
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Amíg a főcímet olvastam csak, azt hittem, hogy tilosba tévedt 14-16 éves kislány vagy...

Vagy nézz utána a kért információknak neten, vagy kérdezz meg egy barátnőt, ha van, ha már anyukádtól ennyire félsz.

2013. jan. 3. 21:38
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Azért kezelnek tiniként, mert szerintem úgy is viselkedsz.

Anyukád akármilyen konzervatív, számíthat arra, hogy a 21 éves lánya, akinek kapcsolata van, már szexuális életet él.

Ha meg akarod beszélni vele, állj elé és egyszerűen mondd el neki.

2013. jan. 3. 21:46
 16/28 anonim ***** válasza:
44%
Minek kísérjen el a nőgyógyászhoz? Teljesen mindegy, hogy több tapasztalata van, neked oda egyedül kell bemenned! Vagy oda is szeretnéd behívni? Ugye ez csak kamu kérdés? Egy 21 éves nem ilyen életképtelen. Könyörgöm, felnőtt ember vagy! Nem lány, NŐ!!
2013. jan. 3. 21:51
 17/28 Quorra ***** válasza:
87%
Elírtad? 12L akart lenni, ugye? -.-"
2013. jan. 3. 21:52
 18/28 anonim ***** válasza:
92%

Ezt az "elkísér" dolgot sosem értettem. Szerinted mit szólna a doki, ha bevinnéd anyukádat, és ott szorítaná a kezed az ágy mellett? Az én nőgyógyászom meg sem engedné, hogy bemenjen veled. Egy gyerek más, tininőgyógyászaton oké. De gondolkodjunk már épésszel. Egyébként meg 21 évesen már csak egészségügyi okokból is túl kellett volna már lenned legalább egy vizsgálaton!

Ja, és a gyógyszer. Mi az, hogy hogy mondd meg? Egyáltalán miért kell tudnia? Ha nem akarod, nem szólsz róla, nem?

2013. jan. 3. 21:57
 19/28 anonim ***** válasza:
80%
Úristen, ez nagyon durva. Tényleg 21 éves vagy?? Szerintem is inkább 12.. Mi az, hogy több tapasztalata van? Mit kell ahhoz tapasztalat? Felhívsz egy nőgyógyászt, kérsz tablettát. Jézusom... Másnak ennyi idősen családja van, te meg nem tudsz orvoshoz elmenni egyedül?
2013. jan. 3. 23:15
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Először én is azt hittem, hogy egy 16 éves lány tette fel a kérdést...
2013. jan. 3. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!