Hogy tudnák megtalálni valakit San Franciscoban?
Keresem dr Marot Istvánt aki kb 90 év körüli lehet már vagy lehet elhunyt
anyit tudok róla hogy agysebész volt és már vagy 50 éve kint él San Franciscoban vagy is így tudjuk.
van egy szám amit még anno le írt de sehogy nem tudom meg találni a szám össze írva van sajna
a szám a következő: 0015105254057
aki bárhogy is segíteni tudna megtalálni vagy valami tanácsot adni kérem írjon.
Az Amerikában élő magyaroknak sok magyar nyelvű fóruma van, és ott ahol nagyobb létszámban élnek, vannak saját újságjaik is. Találomra beírtam a keresőbe, pl. ez is egy ilyen.
Ha semmi más támpontod nincs, és a telefonszám nem működik, én ilyesmi nyomon indulnék el. Sok sikert!
hát eddig semmi mert nem tudtam meg többet
kaptam több infot hogy felesége valamilyen Barbara volt
és hogy régen hol laktak
412 Peru Ave
San Francisco, CA 94112
Nezd mar meg legy szives mit irtunk neked, nem poenbol keresgeltunk.... Ott van feketen-feheren hogy nagy valoszinuseggel most hol lakik (1625 Portland Ave., Berkeley, CA, 94707), mi a -feltehetoleg- felesege neve (Barbara Ann Wilson), a szomszedaik adatai, es a hozzajuk fuzodo ingatlanugynok neve (Joy Terrell), elerhetoseggel egyutt.. Mit akarsz meg? De tessek, itt a felesege adatlapja a whitepages weboldalon..
Ott van az otthoni telefonszama is, ami (510) 984-0151
Ennel tobbet tenyleg nem tudunk erted tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!