Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem várnak anyósomé...

Csak szerintem várnak anyósomék irreálisan sokat a páromtól?

Figyelt kérdés
A páromnak felajánlottak a cégnél ahol dolgozik egy másik állást több fizetéssel (max egy év és utána visszajöhet a közelebbi helyre az új beosztását megtartva). Tőlünk ez elég távol van és a + pénz el is menne a benzinre, ha minden nap innen járna be. A szülei viszont gyalog 15 percnyire laknak az új munkahelyétől. Megkérdeztük őket, hogy mehetne-e oda a párom napi 4-5 napra (hétfő estétől péntek reggelig), erre igent mondtak és azt mondták elég lesz a havi 20000Ft rezsi hozzájárulás. Most 4 hónap után ott tartunk, hogy a párom jóval kevesebbet tud beleadni itthon a közösbe mint eddig, mert a szülei elkéregetik tőle ilyen-olyan indokkal (pl. még nem kaptak pénzt, de a csekkeket be kell fizetni) és természetesnek veszik, hogy nem kell visszaadni. Mindezek mellet még neheztelnek is rá, hogy nem segít a ház körüli munkákban csak hétköznap délutánonként.
2013. jan. 2. 06:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
57%

barátnőméknél az egyik szobában 25ért lakik egy fickó. nem sok vizet zavar, hétvégén megy haza a családhoz, és max fürdeni meg mosni szokott, kaját megoldja máshol.

sztem ennyiért akár vidéken, akár pesten lehet találni szobát hasonló feltételekkel, és nem kéne eltűrni, h anyukáék lehúzkodják a férjedet.

esténként pihenhet, hétvégén meg örülhet a tulaj, h szabad a kecó és még egy kis plusz pénze is lesz.

2013. jan. 2. 12:24
 12/12 anonim ***** válasza:
28%
Kedves One1120! Ezt hivjak unintelligens megnyilvanulasnak, anyad buszke lehet rad.
2013. jan. 2. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!