Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan hogy egy 41...

Létezik olyan hogy egy 41 éves nő nem talál társat örökre egyedül marad?

Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 08:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Létezik sajnos. Van egy ismerősöm, lassan 60 éves, egy teljesen átlagos nő minden szempontból, de sajnos sosem volt hosszabb kapcsolata. Szerintem még szűz.
2013. jan. 2. 22:47
 22/28 anonim ***** válasza:
91%
Kedves pocskondiázók! Ti is lesztek idősebbek, és gondolom szeretnétek ha akkor is emberszámba vennének titeket. Ja, és senki sem tudja a jövőjét. Lehet, pont ti maradtok egyedül. Egy feleség
2013. jan. 3. 09:54
 23/28 anonim ***** válasza:
Én mindig is egyedül voltam. De inkább ez mint egy nem megfelelő partner.
2013. jan. 3. 11:32
 24/28 anonim ***** válasza:
93%
Itt mindenki szerint kriptaszökevény aki elmúlt 40? Döbbenet. A kérdező lehet elvált, özvegy, csinos anyuka, miért lenne selejtes, mert pont most nincs senkije? A sok 20-onéves válaszoló között több lelki sérült van, azt hiszem.
2013. jan. 3. 16:36
 25/28 anonim ***** válasza:
9%
23-as egyetértek veled. Én ugyan többször próbálkoztam kapcsolatban élni, de újra és újra rá kellett jönnöm, hogy nem viselem el a férfiak zsarnokoskodását, nem vagyok képes kiszolgálni és alárendelni magam egynek sem. Így jobb egyedül a gyerekemmel.
2013. jan. 3. 20:39
 26/28 anonim válasza:
hát persze, hogy.
2013. jan. 6. 19:10
 27/28 anonim ***** válasza:
A 23-nak nagyon igaza van.Csak ez úgy van "aki bent van ki szeretne jönni,aki kint van befele kívánkozik" A másik: van egy ismerősöm állandóan válogatott lánykorában,mindenkiben talált valami kivetni valót.Férjhez ment egy olyan pasihoz aki a börtönben kötött ki,/ nem azért mert jól viselkedett/ a munkahelyéről is kivágták és most éjt nappá téve dolgozik a hölgy,hogy el tartsa a kislányát és a férjét.
2013. jan. 7. 08:30
 28/28 anonim ***** válasza:
Létezik. A barátom anyukája is így járt a válasa után, egyedül maradt 2 kisgyerekkel, állandóan dolgozott,h el tudja tartani őket, meg benne volt az is,h szerintem túl sokat akart, mert apa-félét is keresett a gyerekeinek, nem elsősorban pasit magának, így -szerintem, már mondhatni,hogy- örökre egyedül maradt. (Most 58 éves, de nem is keres magának párt!!)
2013. jan. 7. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!