Itt mindenkinek alkoholista az egyik szülője?
az én szüleim pont nem, viszont a nagyszüleim azok, és én is
20f
Nem, de akinek nincs semmi gondja a szüleivel, az nem ir ide, meg az sem, akinen NEM alkolista egyik szülöje sem.
Azt sokan elfelejtik, hogy a "normális" családokról nem kérdez senki, mert ott jóformán nincs probléma.
De ettöl függetlenül Magyaarországon az alkoholistákat nem igazán itélik el, más országokban nem ennyire elfogadott dolog. Ott aki alkoholista, azt kiközösitik, ezért a legtöbben inkább kezeltetik magukat.
7.vagyok
Nem igazán értem, miért lettem leszavazva,a kérdésre válaszoltam, azért mert nincs alkoholista a családban???
hálás vagyok a sorsnak, h nekem egyik családtagom sem piás.
sajnos ismerősi körben van olyan, akinek egyik vagy mindkét szülője alkesz, vagy épp csak az egyik, de a másik vagy nem él már, vagy csak lelépett.
szerencsére azért a közeli barátaim szülei nem isznak, vagy csak mértékkel. nálunk a szűk családban nem volt divat naponta emelgetni az üveget. papa néha egy fröccsöt megivott esténként vacsi után, de annyit egy felnőtt emberen nem is látszik.
soha, ismétlem soha nem láttam még édesanyámat részegen. még szülinapon, szilveszterkor sem.
nagyon sajnálom azokat, akiknek ilyen akaratgyenge, felelőtlen szülei vannak, h nem gondolnak a gyerekeikre amikor a pohár után nyúlnak. és még finoman fogalmaztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!