Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elcsábítanátok a tesótok...

Elcsábítanátok a tesótok vőlegényét ha a tesótokra haragudnátok? Ugy értem hogy mig teso dolgozik a pasi itt tangabugyiban mászkálni előtte stb

Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 13:07
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
100%

Annyira gáz, hogy a se.ggeden kívül nem tudsz mással kérkedni!

Egyéb jó tulajdonságok?

Valami érdeklődési köröd van esetleg?

Vagy csak az, hogy jó-e a segged?

2012. dec. 30. 14:12
 32/59 A kérdező kommentje:
Hát figyelj tudomnhogy a seggem az ami kiemelkedóen jó. A többi átlagos mint más vékony lányoknak. És tudom hogy ezzel tudok überelni akkor miért ne tenném?
2012. dec. 30. 14:16
 33/59 anonim ***** válasza:
98%

Na ti ketten megérdemlitek egymást, nem tudom, a nôvéred milyen, de hogy a vôlegénye is és te us iq lightok vagytok, az biztos.

Inkább legyen cellulitiszes a seggem, mint hogy ilyen buta, rosszundulatú liba legyek.

Olvasod a válaszokat? Mit gondolsz róluk? Nem számít, csak a segged legyen kerek?

2012. dec. 30. 14:20
 34/59 anonim ***** válasza:
98%

A kérdező kommentje:

Hmm pedig csorgatta a nyálát mikor felmentem a lepcsőn és visszajöttem mondta is elvihetném a tesóm is a konditerembe ilyen kis viccesen. Meg mondta hogy "hu de playboyos seggű kis baba vagy jajj nekem "

Peeeeersze cica álmodjál még szépeket. Csak hülyíteni akarod itt a népet. Hazudozni azt tudsz. Tudod messziről jött ember azt mond, amit akar. Te itt játszhatod a bombanőt, de szerintem az a pasi rád se nézett. Bár én az egész sztorit meg kérdőjelezném.

Kamu vagy aranyom, mint a kerek popód is :D

2012. dec. 30. 14:21
 35/59 anonim ***** válasza:
100%
Meg mondta hogy "hu de playboyos seggű kis baba vagy jajj nekem". Lefordítom, jó? Egyszer megdugnalak, többre nem vagy jó.
2012. dec. 30. 14:22
 36/59 anonim ***** válasza:
98%

Istenem!

Még azt sem értetted meg, hogy az "egyéb jó tulajdonságok" alatt belső tulajdonságokat értettem.

Más neked nincs, csak a külső?

Hobbid van, vagy valami, ami a külsődön és a se.ggeden kívül érdekel?

2012. dec. 30. 14:24
 37/59 anonim ***** válasza:
100%
És az eszedbe se jutott te beteg f*sz, hogy a pasinak nem lesz egyértelmű, miért csinálod? Aztán jól elmondja a nővérednek, mivel próbálkoztál? Én a hajadnál fogva hajítanálak utcára egy szál tangádban és többet be se engednélek.
2012. dec. 30. 14:27
 38/59 anonim ***** válasza:
97%
Bár ha a nővéred vőlegénye is ekkora idióta, hogy a menyasszonya hugának a seggére izgul, nézegeti, és még hangosan ki is nyilvánítja a véleményét, akkor inkább most derüljön ki, mint később amikor meg is csalja majd szegényt egy hasonló kis libával...
2012. dec. 30. 14:32
 39/59 anonim ***** válasza:
98%

Persze magyarázkodj még.

De az ilyen húzásokkal csak magad alatt vágod a fát, és a nővéredet csak magadra haragítod. A pasiját hagyd ki az egészből, rendezzétek magatok közt a nézeteltérést.

Amúgy meg elég nagy kretén lenne, ha a te alakoddal jönne a nővérednek, mert ezt kimondani bunkóság.

2012. dec. 30. 14:35
 40/59 anonim ***** válasza:
98%
Ó, de korlátolt és buta egy ember vagy te! Tanítani lehetne az egyetemen a hülyeséged. Amúgy lehetnél te Miss World is, akkor sem irigyelne senki, mert olyan gonosz vagy.
2012. dec. 30. 14:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!