Elcsábítanátok a tesótok vőlegényét ha a tesótokra haragudnátok? Ugy értem hogy mig teso dolgozik a pasi itt tangabugyiban mászkálni előtte stb
Annyira gáz, hogy a se.ggeden kívül nem tudsz mással kérkedni!
Egyéb jó tulajdonságok?
Valami érdeklődési köröd van esetleg?
Vagy csak az, hogy jó-e a segged?
Na ti ketten megérdemlitek egymást, nem tudom, a nôvéred milyen, de hogy a vôlegénye is és te us iq lightok vagytok, az biztos.
Inkább legyen cellulitiszes a seggem, mint hogy ilyen buta, rosszundulatú liba legyek.
Olvasod a válaszokat? Mit gondolsz róluk? Nem számít, csak a segged legyen kerek?
A kérdező kommentje:
Hmm pedig csorgatta a nyálát mikor felmentem a lepcsőn és visszajöttem mondta is elvihetném a tesóm is a konditerembe ilyen kis viccesen. Meg mondta hogy "hu de playboyos seggű kis baba vagy jajj nekem "
Peeeeersze cica álmodjál még szépeket. Csak hülyíteni akarod itt a népet. Hazudozni azt tudsz. Tudod messziről jött ember azt mond, amit akar. Te itt játszhatod a bombanőt, de szerintem az a pasi rád se nézett. Bár én az egész sztorit meg kérdőjelezném.
Kamu vagy aranyom, mint a kerek popód is :D
Istenem!
Még azt sem értetted meg, hogy az "egyéb jó tulajdonságok" alatt belső tulajdonságokat értettem.
Más neked nincs, csak a külső?
Hobbid van, vagy valami, ami a külsődön és a se.ggeden kívül érdekel?
Persze magyarázkodj még.
De az ilyen húzásokkal csak magad alatt vágod a fát, és a nővéredet csak magadra haragítod. A pasiját hagyd ki az egészből, rendezzétek magatok közt a nézeteltérést.
Amúgy meg elég nagy kretén lenne, ha a te alakoddal jönne a nővérednek, mert ezt kimondani bunkóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!