Elcsábítanátok a tesótok vőlegényét ha a tesótokra haragudnátok? Ugy értem hogy mig teso dolgozik a pasi itt tangabugyiban mászkálni előtte stb
Te egy eléggé ostoba, gyerekes nő vagy kérdező. Ha az én testvérem csinálna ilyet, tuti, hogy minimum egy pofont kapna, és soha többet nem keresném a társaságát az biztos. A vőlegényem pedig nem azt jegyezné meg, hogy "dejó segge van", hanem, hogy mekkora egy idióta hülye p*csa testvérem van, hogy egyáltalán bepróbálkozott ilyesmivel. Tehát nem csak én, de a párom is felháborodna ezen a viselkedésen. Lehet, hogy a nővérednek nincsen tökéletes alakja, de a leírásodból egyértelműen lejön, hogy hozzád képest sokkal intelligensebb lehet, tehát te csak a külsőségek alapján tudnál visszavágni. Szerintem mélyen nézz magadba (ha már a felszínen nem találni nálad semmit ) és gondolkodj el az ötleteden, majd vágd magad pofán. Egy ilyen húzással nem hogy a nővéredben keltesz indulatot, de lehet, hogy még az élete is rámegy ha esetleg a vőlegénye is akkora idióta mint te és rád izgulna..
Szánalmas kis hülye...
Valaki kérdezte, nemrég, hogy változott-e a GYK miatt a kapcsolatom.
Az nem, de ez emberektől már hányok, hihetetlen milyen *moderálás* emberek léteznek!
Undorító kis liba vagy... és ezzel iszonyú finoman fogalmaztam!!!!!!
"Palim is mar mondta remélem nem leszel olyan mint anyád."
A kedves "palid" is egy ugyanolyan buta, bunkó, felszínes egysejtű, mint amilyen te vagy, kedves kérdező...
Nem is értem, miért nem egymással foglalkoztok, ajánlok egy kis közös művelődést, hidd el nem fog ártani.
És hogy a kérdésedre is válaszoljak, remélem a nővéred vőlegénye úgy a pofádba röhög, hogy szégyenedbe visszabújsz abba a jó seggedbe.
Szánalmas vagy...
Hány éves vagy? 14? 15? Mert ha idősebb, akkor én szégyellném magam a helyedben hogy ilyen a gondolkodás módod. Remélem hogy egyszer felnősz.
Ha meg van "párod" akkor azért elképzelhetnéd magad az ő helyében. Pl. ő megharagszik az egyik haverjára, ezért gatyában mászkálna a haverja (vagy tesója) barátnője előtt, hogy az ráizguljon. Te mit éreznél?
Undorító vagy. -.- Ráadásul iszonyatosan gyerekes, idióta felfogással.
Annyi merszed nincs hogy a tesód elé állj, és mondj valamit esetleg TE? Ennyire üzengetni akarsz, hagyj neki levelet, hogy neked milyen csodás feneked van, neki meg nincs... -.-
"Lehet, hogy az IQ 40, de formás a seggem!"
Te is ilyen típusú 'nő' vagy. Remélem a testvéredtől kapsz egy pofont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!