Férjem keresztanyja szülinapjára megyünk, aki rettenetesen beteg. Sógörnőm szerint ólomkristálypoharakat vegyünk, hogy az unokák emlékezzenek ránk. Szerintem ajándékkosár jobb lenne + virág, tele finomságokkal, amit ő is élvez. Én nem az unokákra(akik sznobok) akarok valamit is hagyni, hanem azt szeretném hogy a kis öreg boldog legyen.
mindenképpen a kis öregre gondolj, és semmiképpen sem az unokákra. olyat vegyél, amiről tudod, h fog neki örülni, én nemtudom miaz, mert nemismerem, de te biztos tudod. unokákkal egy kicsit se foglalkozz.
2009. aug. 25. 16:07
2/11 anonim válasza:
lehet, hogy nyersnek fog tűnni, de egy 90 éves nem örül semminek se a szülinapján. Pontosabban semmi tárgyi jellegűnek. Az ólom kristály pohár például kifejezetten butaság. Az ajándék kosár jó ötlet, ha néni tud örülni az ilyesminek. A nagypapám például 86 éves, ő mindig azt mondja , hogy semmit se vegyünk a szülinapjára, mivel nincsen szüksége semmire. Ebbe beletartozik az ajándékkosár is, mivel büszke arra, hogy még mozgóképes, ott van a nyugdija és meg tudja venni magának. Nehéz kérdés igazából. Mi ilyenkor "csak" ebédelni, koccintani szoktunk, sütizünk egyet, és úgy tűnik ennyi elég is a papának. (Sokszor olyan is volt, hogy vettünk neki ajándékot, de nem fogadta el, mondván, hogy szólt előre , hogy nem kell semmi)
2009. aug. 25. 16:09
3/11 anonim válasza:
Én ezt nem is értem...nem az unokáknak van szülinapjuk, hanem a férjed keresztanyjának...így evidens, hogy neki kellene valamit venni, aminek örül. A sógornőd meg vegyen külön ajándékot, ha nem ért egyet. Gondolj bele...te jobban szeretnél a szülinapodra kristálypoharat kapni, mint egy ajándékkosarat meg virágot? Mert én nem. Hogy az unokák rátok emlékezzenek, az unokáknak vegyetek valamit az ő szülinapjukra. Bár nem tudom, hogy egy gyerek mennyire örül kristálypohárnak...
2009. aug. 25. 16:11
4/11 anonim válasza:
Szia!
Hogy pontosan a néninek mit vigyetek, nem tudom. Azt viszont igen, hogy "mifelénk" mit mondanak az öregek: maradandót ne vegyetek, mert csak ti fogtok szívni vele. Mi évek óta elfogyasztandót veszünk az öregeknek, olyanokat, amiket esetleg maguknak nem vennének meg pl. diabetikus nassolni valót, nem a gazdaságos verziót, azt megveszi magának is. Ha szeret teázni, akkor lehet rendes, szálas, extra ízesítésű teát vinni neki. Mindenesetre nem hallgatnék a sógornőre, nem az unokáknak kell venni, ugyan honnan tudnák az unokák, hogy kitől kapta azt a mama.
2009. aug. 25. 16:11
5/11 anonim válasza:
Egy gyönyörűszép virágkosár, aminek a látványától szépül a lelke a néninek.Az unokák meg kapják be.
2009. aug. 25. 16:20
6/11 anonim válasza:
Hatalmas gyönyörü viràgkosàr,finom ebéd,és egy séta valami szép nyugodt helyen
2009. aug. 25. 17:48
7/11 anonim válasza:
szerintem annak örül a legjobban ha valaki meglátogatja és gondol rá.a drága ajándék csak látszat!szerintem magadat vidd és a szereteted esetleg virágot,édességet
2009. aug. 25. 17:53
8/11 anonim válasza:
Szerintem ,egy kis édességes csomagot amit szeret pl csokira gondoltam,bon-bon-ra stb.amit el tud nasizni.Vagy van még egy ötletem ,hogy egy fénykép albumot összeállítani a családról, unokákról ,hogy magányos perceibe tudjon nézegetni.Persze a virág is jó ötlet.
2009. aug. 25. 23:24
9/11 anonim válasza:
B@zmeg,ekkora taplót mint az akeresztanya!!!Haszoleső p....a!Nem szégyellne még a 90éves mama ajándékából is hasznot húzni!
2009. aug. 26. 08:48
10/11 anonim válasza:
Előző vagyok,bocs a sógornő a ludas,a keresztanya az ünnepelt.Hát no comment a nő viselkedése.Jó 5 let ami irtal ajándékra...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!