Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek örül egy 90 éves szülina...

Minek örül egy 90 éves szülinapján?

Figyelt kérdés

Hasonló kérdést már láttam"Mit vegyek...."

Férjem keresztanyja szülinapjára megyünk, aki rettenetesen beteg. Sógörnőm szerint ólomkristálypoharakat vegyünk, hogy az unokák emlékezzenek ránk. Szerintem ajándékkosár jobb lenne + virág, tele finomságokkal, amit ő is élvez. Én nem az unokákra(akik sznobok) akarok valamit is hagyni, hanem azt szeretném hogy a kis öreg boldog legyen.

2009. aug. 25. 16:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mindenképpen a kis öregre gondolj, és semmiképpen sem az unokákra. olyat vegyél, amiről tudod, h fog neki örülni, én nemtudom miaz, mert nemismerem, de te biztos tudod. unokákkal egy kicsit se foglalkozz.
2009. aug. 25. 16:07
 2/11 anonim ***** válasza:
lehet, hogy nyersnek fog tűnni, de egy 90 éves nem örül semminek se a szülinapján. Pontosabban semmi tárgyi jellegűnek. Az ólom kristály pohár például kifejezetten butaság. Az ajándék kosár jó ötlet, ha néni tud örülni az ilyesminek. A nagypapám például 86 éves, ő mindig azt mondja , hogy semmit se vegyünk a szülinapjára, mivel nincsen szüksége semmire. Ebbe beletartozik az ajándékkosár is, mivel büszke arra, hogy még mozgóképes, ott van a nyugdija és meg tudja venni magának. Nehéz kérdés igazából. Mi ilyenkor "csak" ebédelni, koccintani szoktunk, sütizünk egyet, és úgy tűnik ennyi elég is a papának. (Sokszor olyan is volt, hogy vettünk neki ajándékot, de nem fogadta el, mondván, hogy szólt előre , hogy nem kell semmi)
2009. aug. 25. 16:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Én ezt nem is értem...nem az unokáknak van szülinapjuk, hanem a férjed keresztanyjának...így evidens, hogy neki kellene valamit venni, aminek örül. A sógornőd meg vegyen külön ajándékot, ha nem ért egyet. Gondolj bele...te jobban szeretnél a szülinapodra kristálypoharat kapni, mint egy ajándékkosarat meg virágot? Mert én nem. Hogy az unokák rátok emlékezzenek, az unokáknak vegyetek valamit az ő szülinapjukra. Bár nem tudom, hogy egy gyerek mennyire örül kristálypohárnak...
2009. aug. 25. 16:11
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy pontosan a néninek mit vigyetek, nem tudom. Azt viszont igen, hogy "mifelénk" mit mondanak az öregek: maradandót ne vegyetek, mert csak ti fogtok szívni vele. Mi évek óta elfogyasztandót veszünk az öregeknek, olyanokat, amiket esetleg maguknak nem vennének meg pl. diabetikus nassolni valót, nem a gazdaságos verziót, azt megveszi magának is. Ha szeret teázni, akkor lehet rendes, szálas, extra ízesítésű teát vinni neki. Mindenesetre nem hallgatnék a sógornőre, nem az unokáknak kell venni, ugyan honnan tudnák az unokák, hogy kitől kapta azt a mama.

2009. aug. 25. 16:11
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy gyönyörűszép virágkosár, aminek a látványától szépül a lelke a néninek.Az unokák meg kapják be.
2009. aug. 25. 16:20
 6/11 anonim ***** válasza:
Hatalmas gyönyörü viràgkosàr,finom ebéd,és egy séta valami szép nyugodt helyen
2009. aug. 25. 17:48
 7/11 anonim válasza:
szerintem annak örül a legjobban ha valaki meglátogatja és gondol rá.a drága ajándék csak látszat!szerintem magadat vidd és a szereteted esetleg virágot,édességet
2009. aug. 25. 17:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ,egy kis édességes csomagot amit szeret pl csokira gondoltam,bon-bon-ra stb.amit el tud nasizni.Vagy van még egy ötletem ,hogy egy fénykép albumot összeállítani a családról, unokákról ,hogy magányos perceibe tudjon nézegetni.Persze a virág is jó ötlet.
2009. aug. 25. 23:24
 9/11 anonim ***** válasza:
B@zmeg,ekkora taplót mint az akeresztanya!!!Haszoleső p....a!Nem szégyellne még a 90éves mama ajándékából is hasznot húzni!
2009. aug. 26. 08:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,bocs a sógornő a ludas,a keresztanya az ünnepelt.Hát no comment a nő viselkedése.Jó 5 let ami irtal ajándékra...
2009. aug. 26. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!