Ha ilyen elviselhetetlen vagyok?
kezd elegem lenni magamból is, mindig úgy kell mindennek lennie ahogy akarom különben ideges vagyok, lusta vagyok és ettől rosszul érzem magam de nem teszek érte, veszekszem csak és haragot tartok..egyszóval egy sárkány vagyok. Utálom is ezt, és nem tudom a barátom miért van még mellettem. Úgy szeretnék normális lenni de folyton kényszerem van h kötekedjek(nem csak vele)...h lehet erről leszokni? Tudom h hülyén hangzik de baromi nehéz
21L
nàlam ezek a trukkok nem mukodtek.csak az ido....
2 ève olyan fèrfi mellett èlek aki megbirt vàltoztatni,anèlkul hogy èszre vettem volna.kotekedo,mindig nekem van igazam,egoista ès mèg sorolhatnàèm mi vagyok,de mellete azèrt ezek enyhultek.rosszabb napokon meg elvisel,majd minden megy tovàbb.talàld meg azt a fèrfit aki melett megvàltozhatsz anèlkul hogy gyengènek kène mutasd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!