Ti ezen megsértődtetek volna? Ha egy napot a voltférjemmel (és a gyerekkel) töltöttem?
Figyelt kérdés
Elváltam, van két közös gyerekünk. A kicsi belázasodott karácsonykor, így itthon maradtam vele 25-én. Míg a párom elment a szüleihez, a nagyobbik gyerek az apjához. 26-án a volt férjem és a fiam lejött megnézni a kicsit, és itt maradtak. Mesét néztünk, társasoztunk, közben a kicsi ápoltuk stb. Mikor este megjött a párom, elmondtam neki, erre hisztizni és féltékenykedni kezdett. Nem értem most miért, eddig soha nem volt problémája. Nem mondom, hogy túl jó a viszonyunk a volt férjemmel, de azért le tudunk ülni normálisan ha a gyerekekről van szó. Most így alakult. Én nem látok benne semmi rosszat, nem is értem az egészet. 1 éve vagyunk együtt egyébként.2012. dec. 28. 14:17
11/11 anonim válasza:
Lehet hogy megérthető a dolog meg minden, de én is kiakadtam volna. MOndjuk én elvált meg gyerekes nőt alapból elkerülök(pont az ilyen dolgok miatt), szóval nálam talán érthető. A te párod tudta mit vállal, fene tudja. De az ilyen kérdéseknél mindig eszembe jut, inkább soha többet ne legyen kapcsolatom az ellenkező nemmel, minthogy ilyen helyzetekbe kerüljek, hogy a volt férj meg a gyerek kinél legyen meg hogyan, ehhez meg én asszisztáljak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!