Hogy mondjam el szüleimnek h meleg vagyok úgy hogy kitagadjanak 15 vok?
Figyelt kérdés
2012. dec. 27. 20:25
11/17 A kérdező kommentje:
Tényleg nincs :(
2012. dec. 27. 21:58
12/17 anonim válasza:
Több! Információt! Kellene! Megosztanod! Velünk! Amúgy! Nem! Valószínű! Hogy! Ezért! Kitagadnak! Csak! Ha! Nagyon! Szűklátókörűek!
13/17 anonim válasza:
Ne mondd el, ha nem muszáj. Majd, ha lesz állásod, s esetleg "repülnél" otthonról, akkor meg tudj állni a lábadon egyedül. Tapasztalat. Bár nálam nem volt belőle probléma, mikor elmondtam.
Az ordítozásra többféle "teóriám" van. Lehet nem szeretnek eléggé, vagy épp stresszes az életük és rajtad vezetik le. Ha még bedobnád mellé ezt is, akkor szerintem ne számíts sok jóra.
Jó pár olyan srácot ismerek, akik viszont magukról azt állítják, hogy nem látszanak melegnek, nem érzik magukat annak még, ha tudják, hogy azok is. Ellenben vannak gesztusok, mozdulatok, jelek, vagy épp lerí róluk. Elképzelhető, hogy nálad is ez van, hogy látják, s sejtik és ezért bánnak veled úgy, ahogy.
14/17 anonim válasza:
Én a problémát akarnám megoldani, és nem elmenni otthonról, de ha mindenáron el akarsz menni, akkor miért kell hozzá az engedélyük? Az, hogy arra akarsz játszani, hogy kitagadjanak, gyakorlatilag egy engedélykérés. Ha komolyan gondolnád, akkor nem lenne erre szükséged, fognád magad és lépnél. Az már más kérdés, hogy hova tudsz menni 15 évesen.
15/17 anonim válasza:
(Iskola)pszichológus
nem elsősorban a melegséggel van itt gond szerintem
16/17 Andizsuzsi válasza:
Egy 15 éves gyerekeet nem tagadhat ki a családja, legfelejebb lemondanak a nevelésedről, és intézetbe kerülsz. Szerinted mi történne veled, ha bekerülnél egy csupa fiúból álló közösségbe, ahol pillanatok alatt kiderülne rólad, hogy azért vagy ott, mert meleg vagy?
17/17 sysyqueen válasza:
nem akarsz intézetbe kerülni... az az élet nagyon nehéz... A férjem is intézetben nőtt fel... az én gyermek korom sem volt valami rózsás, de az övé kész katasztrófa volt... gondolkodj... azt a két és fél három évet kibírod még 18 évesen meg már azt csinálsz amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!