Hogy vehetném rá testvéremet, hogy ne csinálja tovább?
Testvéremmel van egy kis bibi. Az msn Naplózott beszélgetéséből tudomásomra jutott, hogy titokban (bátyám van, 24 éves, én 18, szintén fiú) szal titokban NŐI msn-címeket csinált és azon beszélget fiúkkal. Nem vallotta be, de tudom hogy ő "más", viszont testvérem, nem ítélném el emiatt, nagyon jó fej tesó, és tulajdonképpen nem is zavarna engem, amit csinál az msn-en, magánügye, de a probléma az, hogy olyan neveket használ fel, amiket én korábban a saját regényemben használtam (regényeket írok hobbiból). Most nem az igazi neveket mondom, csak példát: pl. volt Gréta, és az ő nővére Timi, aki 2 évvel idősebb. Ő azokban a nevekben ír a fiúknak, amik az én regényeimben van, és még a rokoni kapcsolat is ugyanaz a kitalált személyek között. Engem ez az egy zavar, hogy ő ellopta a "neveimet", az általam kitalált karaktereket. Ez kicsit fáj, és bánt hogy nem vallja be, amit kellene, ha jó testvérnek gondol, mert én őt nagyon is annak gondolom - bár minél tovább húzza ezt a dolgot, bennem annál nagyobb a tüske.
Tanácsot szeretnék tőletek kérni, kedves "elolvasók", hogyan tudnék belekezdeni egy ilyen beszélgetésbe, és hogyan kezdjek el egyre egyértelműbben beszélni arról, hogy éreztessem vele, tudok róla, amit ő az msn-en művel esténként. :S Nem mellesleg az is bánt, hogy ezeket a fiúkat, akikkel ő beszél, csak így átveri, mintha valami ellenség lenne. :S
Köszi a válaszokat előre is - már ha érkezik. :S
Ha ő titkon a fiúkat szereti úgysem tudod semmivel rávenni, hogy ne tegye, mint ahogy téged sem tudna senki rávenni, hogy a pasikat szeresd.
Attól függ mennyire bizalmas viszonyban vagytok, ha elég jó a kommunikáció köztetek bátran belekezdhetsz. Ha esetleg nem annyira jó, akkor először utalgass rá, hogy te tudod, de nem zavar és mikor már kicsit oldódik, akkor konkretizálni a témát.
Amúgy te el tudnád őt így is fogadni?
első válaszoló: félreértetted sztem. ne a msn-ezést ne csinálja hanem ne "lopkodja" az kérdező karaktereienk a neveit :D
de egyébként mond meg neki h tudsz mindenről és ne ezeket a neveket használja. így a legegyenesebb :)
Elnézést, akkor hadd mondjam el, hogy nem kellett belenéznem a Naplózott beszélgetésekbe ahhoz, hogy meg tudjam, mi folyik itt. Feltűnt, hogy az ő IGAZI msn-e kék alapszínre van állítva, de gyakran, ha benyitok a szobába, narancssárga msn-en beszélget és azonnal leteszi az asztalra, ha belépek.
A naplózott beszélgetés csak utána jött, amikor gyanút fogtam.
Egyébként igen, elfogadnám őt másként is. Nagyon sok helyen voltunk már együtt, úgy értem utazás szempontjából, és még leszünk is. Egyedül ez bánt, hogy saját neveimmel, karaktereimmel épített fel magában egy teljesen más életet, ezeket a karaktereket a saját ízlésére átformálta. De könyörgöm, hogy lehet ilyet csinálni, ezek az msn-es fiúk semmit sem sejtenek, és annyira zavar komolyan!!! :S
Bocs, késő éjjel írtam. Kijavítva megküldöm újra. Amúgy ha írsz regényeket, biztos vannak benne ilyesmi jelenetek.
- Figyelj Tesó! Hát mit csinálunk mi? - Miért , mit csinálunk? - Hát, jó tesóm, legyünk jó haverok is. Egyezzünk meg: én az én levelezésememt olvasom, te meg a tiedet. - Mire célzol? Én nem... - Dehogynem, de nem gáz, csak hagyd abba. Amúgy semmi bajom veled. De példul nevezd magad Gabinak, akkor legalább nem tudják, hogy lány vagy-e , vagy fiú. De így átvered őket. - Szóval te is belelestél az enyimbe. De nincs velem bajod, azt mondod? - Azt hát. Ha már így van, vállald fel. - Mit vállaljak fel? - Nem nagy gáz, sokan vannak ilyenek.
-Így születtem. Nem én csináltam magamat. - Az már igaz. Mióta vetted észre magadon? - Nem tom. Nem is tudom biztosra. Néha a csajok is tetszenek. Magam sem értem.
- Előttem nem kell titkolóznod, de ha nem akarod, úgy is jó nekem, ha nem tudok róla. - Maradjunk ebben. Habár jó, hogy megoszthattam valakivel. Anyáéknak inkább nem mondanám. Legalábbis egyenlőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!