Ilyenkor mit kéne tennem? Nagyon bánt főleg így karácsonykor.
Hol is kezdjem? Bemutatkozom... 17 éves fiú vagyok, kéttannyelvű reálgimnáziumba járok (tehát duplán olyna sokat kell tanulni :) ), próbálom kiegyensúlyozottan és önállóan élni az életemet, nem bulizok, inni sem iszom pár sörnél többet, hetente négyszer járok edzeni, minden nap főzök magamnak, meg egyébként is nagyon vallásosnak neveltek, nem is vagyok nagy csajozós, barátnőmmel már több mint egy éve együtt vagyunk...
Nos a lényeg: 5-6 (nem emlékszem pontosan) éves koromban elváltak a szüleim, és apám drága jó feleségével együtt élek, aki szült még 3 kistesót... 7 éve gyesen van, és jár hozzánk takarítónő meg bébisziter is... Engem viszont folyton piszkál, meg pattog, hogy semmire se vagyok jó mint az anyám (ami egyébként nem igaz, amióta elvált apámmal sikeres üzletasszonyként él a trópusokon, és sokmindenben segít is nekem), meg hogy rajtuk élősködök, és stb, általában meghallgatom de ha visszaszólok akkor meg jön az "én a felnőtt, te a gyerek" kezdetű szöveg.
Ami most nagyon bánt, hogy pont karácsonyra sikerült úgy lebetegednem, hogy lábra se bírok állni... ők meg mentek templomba meg rokonokhoz ma, és közli hogy a halálraunásnak milyen jó elnevezése a "megbetegedés" és hogy örüljek hogy egész nap fekhetek... (na mondom nagyon örülök, szeretek beteg lenni -.-)... és hogy ő is beteg meg lázas és mégsem fekszik (amúgy hamukázott mert semmi baja nincsen, ha beteg, akkor max a fejére :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!