Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 26 évesen mit tegyek? 2kisgyer...

Dynkuc kérdése:

26 évesen mit tegyek? 2kisgyermekes anyuka lelkileg összetörve! Az életem romokban! A párom nem szeret!

Figyelt kérdés
26-éves anyuka vagyok 2 kislányom van,5 éves és 3 hónapos! A párommal aki 28éves nagyon eltávolodtunk egymástól! Szex már lassan 1éve nem volt, és a szerelemből is csak szeretet lett! Kívülről mindenki a irigyel minket ( saját ház, gyerek, anyagilag is jól állunk) de azt nem tudják, hogy úgy élünk mintha testvérek lennénk! Csak a gyerekek tartanak ösze minket! Mert ősem enged, meg énse! De neki meg van mindene nekem meg semmim! A gyerekeknek ő megtud adni mindent én pedig csak a szeretetemet! Önző nem lehetek azt kell néznem, hogy a lányoknak mi a jó, de elhagyni nem tudom őket! Mit tegyek? A kapcsolatot már nem hiszem hogy meglehet menteni! 60kg ról 74kg lettem szerintem ezmiatt már nemis kíván a párom,2gyerek után változik a test, nem tudok elene tenni, de ha szeretne ez nem érdekelné szerintem! Nem tudom mi tévő legyek nagyon sokat veszekszünk már, ráadásul a barátaival szeret inni, igaz otthon, mert nem megy sehova nélkülem! Mióta megszületet a pici azóta nemis alszunk 1szobába! Szeretem is meg nemis! Külön menjünk vagy próbáljuk meg helyrehozni? A gyerekekkel mit csináljak nem akarom őket elveszíteni de nekik itt van meg mindenük! A szüleim nem tudnak segiteni! Nekem csak a gyedem vjn 70000 ft ebből nem tudok lépni elöre! Lassan tönkremegyek, lehet ha meghalnék az lenne a megoldás. Nem gondolom
2012. dec. 26. 00:43
1 2 3
 21/24 Missi_Key ***** válasza:

huh alapjáraton nem ezt írnám egy ilyenre, de ez a mondat ütött: "barátaival szeret inni, igaz otthon, mert nem megy sehova nélkülem! "

egyrészt ha otthon van miért engeded inni, másrészt ha sehova nem mentek egymás nélkül akkor jó hogy a fületeken jön ki a másik...

persze megvan a veszélye ha egyedül járkál szórakozni, de így jó hogy unjátok egymást..mozduljatok ki..mondd hogy utazzon el pár napra, hétre, lehet hogy elkzdesz majd neki hiányozni.

2012. dec. 29. 00:18
 22/24 anonim ***** válasza:
Ajánlom A szépség szimfóniája c. könyvet. Remekül leírja a férfi-női kapcsolatot, szerepeket. Nekem sokat segített. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy neked is biztos tetszene, lehet el sem fogadnád a benne leírtakat. De nem tudom, majd döntesz, hogy egyáltalán elolvasod-e. :) Nagyon drága, kb 10 ezer forint, de nekem megvan gépen, ha kéred szólj.
2012. dec. 29. 01:09
 23/24 anonim ***** válasza:

Ebbe azért belehalni nem kellene, a lányoknak elsősorban az anyjukra van szükségük, teljesen tönkre mennének lelkileg, ha nem lennél velük. A párod iszogat elég komolytalannak tűnik, sok nagyivónak impotenciával kell szembesülni előbb vagy utóbb.

Mi tegyél? Semmit, a 3 hónapos eleve akadálya komolyabb felnőtt közös programoknak, talán sétálni fagyizni kirándulni lehet csak együtt. A szülők mindig tudnak segíteni, ha mással nem azzal hogy visszafogadnak, de ők idősek más a szemlélet és a tempó.

Talán a szex annyira nem fontos még hosszú ideig kb. 3-4 év, ha nem akar válni, akkor hagyd a fenébe az egészet, próbálj apróságokkal kedveskedni. A házasság nemcsak móka, kötelesség is. Nézd a jó oldalát a dolgoknak. Másnak mégy gyereke sincs vagy nincs pénze vagy nnincs társa. Elválta anyának gyerekekkel nagyon nehéz ismerkedni.

2013. márc. 22. 18:35
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem a Szépség szimfóniája c. könyvet, hát mindent csak ezt ne ajánlgassuk már.

Itt egy idézet:

§ Mindegy, hogy mi mindent vállalt a nő napközben, az ő ideje akkor jön el, amikor az élet küzdelmeiből a férfi hazatér. A nőnek a nappal csak előjáték a napnyugtához.

A nő a Hold.

A Hold az este, az éjszaka.

A Hold a konyha, az étkező és a hálószoba.

A férfi a Nap.

A Nap a nappal.

A Nap a nappali szoba.

Lehet bármily aktív a nő napközben, ha este nem teljesíti női feladatait; békés légkör, finom

vacsora, meghallgatás, kívánatosság -, akkor azon a napon gyakorlatilag nem tett semmit magasabb szempontból önmaga lelki fejlődéséért.

Idéztem az egyik válaszadó ajánlott könyvéből szerintem ami ebben van az:

tiszta középkor már elnézést

tiszta terror, már elnézést

tiszta hárem

számomra ez jött le a könyv idézetéből:

" a nő dug-va a férfi etetve szolgálva jó"

Na ettől legyen jó kedve a kérdezőnek, ez a könyv egy -sz-r vallásosoknak való tömegbutító maszlag nem felel meg a kor ideáljának és az egész magyar életnek

2013. márc. 22. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!