26 évesen mit tegyek? 2kisgyermekes anyuka lelkileg összetörve! Az életem romokban! A párom nem szeret!
huh alapjáraton nem ezt írnám egy ilyenre, de ez a mondat ütött: "barátaival szeret inni, igaz otthon, mert nem megy sehova nélkülem! "
egyrészt ha otthon van miért engeded inni, másrészt ha sehova nem mentek egymás nélkül akkor jó hogy a fületeken jön ki a másik...
persze megvan a veszélye ha egyedül járkál szórakozni, de így jó hogy unjátok egymást..mozduljatok ki..mondd hogy utazzon el pár napra, hétre, lehet hogy elkzdesz majd neki hiányozni.
Ebbe azért belehalni nem kellene, a lányoknak elsősorban az anyjukra van szükségük, teljesen tönkre mennének lelkileg, ha nem lennél velük. A párod iszogat elég komolytalannak tűnik, sok nagyivónak impotenciával kell szembesülni előbb vagy utóbb.
Mi tegyél? Semmit, a 3 hónapos eleve akadálya komolyabb felnőtt közös programoknak, talán sétálni fagyizni kirándulni lehet csak együtt. A szülők mindig tudnak segíteni, ha mással nem azzal hogy visszafogadnak, de ők idősek más a szemlélet és a tempó.
Talán a szex annyira nem fontos még hosszú ideig kb. 3-4 év, ha nem akar válni, akkor hagyd a fenébe az egészet, próbálj apróságokkal kedveskedni. A házasság nemcsak móka, kötelesség is. Nézd a jó oldalát a dolgoknak. Másnak mégy gyereke sincs vagy nincs pénze vagy nnincs társa. Elválta anyának gyerekekkel nagyon nehéz ismerkedni.
Megnéztem a Szépség szimfóniája c. könyvet, hát mindent csak ezt ne ajánlgassuk már.
Itt egy idézet:
§ Mindegy, hogy mi mindent vállalt a nő napközben, az ő ideje akkor jön el, amikor az élet küzdelmeiből a férfi hazatér. A nőnek a nappal csak előjáték a napnyugtához.
A nő a Hold.
A Hold az este, az éjszaka.
A Hold a konyha, az étkező és a hálószoba.
A férfi a Nap.
A Nap a nappal.
A Nap a nappali szoba.
Lehet bármily aktív a nő napközben, ha este nem teljesíti női feladatait; békés légkör, finom
vacsora, meghallgatás, kívánatosság -, akkor azon a napon gyakorlatilag nem tett semmit magasabb szempontból önmaga lelki fejlődéséért.
Idéztem az egyik válaszadó ajánlott könyvéből szerintem ami ebben van az:
tiszta középkor már elnézést
tiszta terror, már elnézést
tiszta hárem
számomra ez jött le a könyv idézetéből:
" a nő dug-va a férfi etetve szolgálva jó"
Na ettől legyen jó kedve a kérdezőnek, ez a könyv egy -sz-r vallásosoknak való tömegbutító maszlag nem felel meg a kor ideáljának és az egész magyar életnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!