Szerintetek sem szép az Erik név?
Figyelt kérdés
Mert, ha fiúnk születik ezt a nevet szeretném adni neki, de anyum, és a tesstvérem is azt mondta, hogy nem szép. :)2012. dec. 25. 18:01
22/34 anonim válasza:
Régebben nekem sem tetszett, de mióta megismertem egy (kis)fiút, akinek ez a neve, azóta tetszik, mert a fiú is nagyon édes :)
23/34 anonim válasza:
Furcsa...
Akinek tettszik a név, annak felpontozás. Akinek nem, annak le. Miért is kell akkor megkérdezni?
24/34 A kérdező kommentje:
Amúgy én mindenkit felpontoztam, mert véleményekre voltam kíváncsi.
2012. dec. 26. 17:03
25/34 anonim válasza:
Ti gyereketek, Ti döntésetek. Nekem nem tettszik.
Olyan lányos..Hogy lehet becézni?
Egyik ismerősőm (múlt században) Ottilia nevet adta a gyerekének. Sorkatonai behívót kapott, Attilának értelmezték. Erik..Erika.
26/34 anonim válasza:
Szerintem szép név, semmi lányos nincs benne.
Az Erik egy klasszikus germán eredetű férfinév, ebből alakult ki a női változata, az Erika.
Amúgy nekem is a Kis Hableányból a herceg jut róla eszembe :)
27/34 anonim válasza:
Az én kisfiamnak így hívják( 6 hónapos) ,számomra ez a világ legszebb neve:)
28/34 anonim válasza:
8 èves fiamat igy hivjàk.igazi egyènisèg.szerintem szèp nèv,nagyon illik rà.anyàmnak se tetszett az elejèn,de èn vagyok az anyja igy dontottem.
29/34 anonim válasza:
Szerintem szép név, az unokaöcsém neve is ez!
Így nálam alap ez a név
( és zárójelben megjegyezném az összes Eriket, akit ismerek tök cuki volt babakorában)
30/34 anonim válasza:
Nekem is A kis hableány jut az eszembe róla,az volt a kedvenc mesém,és 8 évesen szerelmes voltam az Erik hercegbe,jóképűnek tartottam...... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!