Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyósom férje (a párom...

Az anyósom férje (a párom MOSTOHA apja) egy tapogatós kujon. Hogy tartsam távol tőle a gyerekemet?

Figyelt kérdés
2012. dec. 25. 14:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Bocsi de nem magam miatt aggódom ,de ha egyedül maradok semmi esélyem hogy megvédjem.Te meg tudnád védeni a gyereked teljesen egyedül ha 3-an neked esnek? NEM HINNÉM!
2012. dec. 28. 06:49
 12/13 anonim ***** válasza:
82%
Megbizony! Hárman estek nekem pont! Anyós-após-sógórnőm jó kis trió, a férjem meg gálánsan kimaradt az egészből. Nem részletezem, hogy miért, de nem hasonló kaliberű dolog miatt mint a Tiéd, az enyém nem volt ennyire durva. A gyereked legyen az első!
2012. dec. 28. 10:37
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen ám de ha férjem nem nekem ad igazat és azt mondja túlzásba viszem akkor már tényleg kilátástalan helyzetben vagyok.Igyekszem tényleg minden erőmmel azon vagyok hogy megvédjem de nagyon nehéz ha a férjem nincs a gyerek érdekei mellett.Ő azon van hogy a nagymami élvezhesse az első unokát.
2012. dec. 28. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!