Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak sokan együtt...

Miért vannak sokan együtt olyan srácokkal/nőkkel, akikről már eleve látszik, h normális (családi) életük sose lesz?

Figyelt kérdés
Rengeteget olvasok itt, h iszik a barátom, pszichiátriai beteg a barátom, játékgépezik a barátom. Ezeknek az embereknek a nagy része később elkallódik, részegen veri a családját, minden pénzt elszór, nem dolgozik, stb. Kutyából nem lesz szalonna! Miért vannak ezek a fiatal (TIZENÉVES!) lányok velük? Ilyen fiatalon még előttük az élet, nem egy tizenévesen már elkallódott ember megjavítására kéne áldozniuk a fiatalságukat, és utána esetleg még jó pár évtizedüket!
2009. aug. 24. 10:28
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Nincs önbizalmuk, hogy találnak ennél jobbat.

És tudattalan hajlam van bennük, hogy olyan embereket válasszanak, akik mellett szenvednek majd. Az alkoholistáknak mindig társfüggő társaik vannak, akik "csak segíteni" szeretnének rajtuk. És látják bennük, hogy milyen csodálatos emberek lesznek, ha egyszer leszoknak az alkoholról. (haha)

2009. aug. 24. 10:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Fiataloknál még az is bejátszhat, hogy úgy vélik, megtalálták a nagy ő-t, akármilyen is, odavannak érte és azt hiszik, csak ő van a világon.
2009. aug. 24. 10:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én barátom 4-5 éve mindennap ivott és időnként drogozott is, egyfolytában éjszakázott, alig aludt vagy az utcán.

Aztán beleszerettem és fokozatosan kezdett megváltozni, mostmár van munkahelye, nem iszik, egyáltalán nem drogozik és hamarosan össze fogunk költözni.

22/L

2009. aug. 24. 10:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert amíg szerelmes egy nő nem lát tisztán. Egy tizen éves lány még "gyerek", semmi tapasztalata nincs ilyen téren, és sokan elhiszik, hogy majd ők megváltoztatják a férfit. Ha időben észbe kap valaki még "könnyű" kilépni egy ilyen kapcsolatból, de egy idő után túl sok minden köti össze a két embert (pl. gyerek, bűntudat, ha magára hagyja a másikat).

Igazából ezt tényleg csak akkor érti meg valaki, ha bekerül egy ilyen kapcsolatba. Nem tizen éves voltam már, hanem a 20-as évem közepén jártam mikor sikerült egy olyan férfiba botlanom, aki nem csak jóval idősebb volt nálam, de még iszogatni is szeretett (nem kocsmába járt, de minden nap kellett neki a pia, viszont mellette dolgozott, nem adósodott el, és soha még csak a hangját sem emelte fel, abban meg tényleg biztos voltam, hogy sose ütne meg ). Már a kapcsolat elején tudtam, hogy nem lesz jövőnk, de mégis bíztam benne, hogy ő csak azért iszik otthon, mert egyedül van, magányos, majd miattam abba hagyja. Természetesen nem így lett, 9-10 hónap után végleg lezártam vele a kapcsolatot (előtte is volt vagy 2 szakításunk), de majd bele őrültem annyira szerettem minden rossz tulajdonsága ellenére. Évek teltek el, és még mindig nem mondom, hogy teljesen túl vagyok rajta. Inkább elmenekültem, új elérhetőségek, az ő számát töröltem, messze elkerülök minden olyan helyet, ahol összefuthatunk, ha mégis összefutunk csak köszönök neki egy szót sem váltok vele stb. Nagyon nagy akaraterő kell ahhoz, hogy lezárjon az ember egy ilyen kapcsolatot, mert mikor nem iszik, gépezik stb az ilyen férfi akkor nagyon kedves tud lenni.

2009. aug. 24. 10:53
 5/9 A kérdező kommentje:

A 3. válaszoló a ritka kivétel, de azért ez 1 a 100-ból. Gratulálok :)

Még szerintem nagyon sok lánynál az is belejátszik, h azt hiszik, ők majd megváltoztatják a pasit (akit azelőtt 20 lánynak nem sikerült) és az mekkora dicsőség lesz. Aztán nem sikerül, mellette is csajozik/iszik/stb. tovább, de a csaj nem akarja bevallani, h tévedett. Vagy tényleg az önbizalomhiány. Csak nekem ez olyan fura. 16-18 évesen hogy hiheti valaki azt, h többet pasi rá se fog nézni, és az aktuálishoz kell ragaszkodnia, akármilyen is???

2009. aug. 24. 11:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Azért valószínűleg, mert szeretik és azt hiszik, megváltozik. Persze ez az esetek döntő többségében sosem jön el.... Két olyan dolog van, ami miatt én azonnal válnék, az egyik a hűtlenség, a másik, ha verne a férjem. A többi esetben szerintem a másik félnek nem kellene azonnal beadni a válópert, hanem igyekeznie kellene megmenteni a kapcsolatot. Tudom miről beszélek, előző férjemmel 10,5 évet éltünk együtt, kb. 5-6 év már szar volt, de próbáltam menteni. Nem sikerült, azt megtanultam, hogy ehhez is két ember kell, egyedül nem lehet, de mindenképpen meg kell próbálni. Amikor már tudtam, hogy menthetetlen, akkor el is költöztem és beadtuk a válópert. Az az igazság, hogy kívülről mindig könnyebb okosnak lenni, kívülről mindig jobban látja az ember, hogy mit kellene csinálni.
2009. aug. 24. 13:09
 7/9 A kérdező kommentje:
A házasság teljesen más. Ha a férj rászokik az italra/depressziós lesz, természetes, h a feleség megpróbál segíteni, nem lép le azonnal. De én pont azokra vagyok kíváncsi, akik fiatalon egy ilyen beteg pasassal jönnek össze/vannak együtt évekig és szenvednek, miközben 2 perc alatt leléphetnének normálisat keresni, mert sem házasság, sem gyerek nem köti össze őket.
2009. aug. 24. 13:14
 8/9 anonim ***** válasza:

van 1 barátnőm. kb fél éve összejött egy bűnözővel. szó szerint, mert a fickó ült összesen 10 évet, tele van zűrös ügyekkel, soha életében egy percet nem dolgozott. kokaint nyom, spurizik, stb.

kérdeztem a lányt, hogy miért szereti? ő azt mondta, hogy olyan okos a csávó, és hogy milyen jókat lehet vele beszélgetni.

na, ezzel a nagyon okos emberrel volt szerencsém találkozni. beszélgettem vele kb 2 órát. hát a fickó olyan buta mint a föld...

erre már nem tudok mit mondani. és a lány olyan szerelmes belé mint egy ágyú. remélem azért összeházasodni nem fognak, de a szülők már most ki vannak borulva teljesen.

a csajszi 19 éves, a pasi 33.

2009. aug. 24. 18:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok. Nem csak házasságban lehet az ember szerelmes, írtam is, hogy véleményem szerint azért vannak a "züllött emberrel" mert szeretik. :)
2009. aug. 25. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!