Merjem beavatni az édesanyám, vagy inkább várjak vele?
Szerintem mondd el neki. Aztán hagyd, szokja meg a gondolatot, miután összeismerkedteted őket. Meséld el, hogy kedves, aranyos, mennyire kedveled, és biztosítsd, hogy jó darabig még semmi "olyan" nem lesz. Eltiltani meg talán nem tilt el, az elég gáz lenne, nem vagy már kislány, nálad sokkal fiatalabbak a pasidnál is idősebbekkel járnak:/
17L
Bizalom van kettőtök között anyukáddal és én úgy gondolom ne szúrd el!Mindenképpen mond meg a fiút!Ezzel is azt mutatod neki,hogy igaz azt mondták,hogy nem örülnének egy ilyen kapcsolatnak de mégse tagadod le!Nem titkolózol.Megbízhatnak benned.
Ne hagyd,hogy ez miatt megromoljon a kapcsolatod az anyukáddal.Majd biztos elmondja,hogy ez nem lesz így jó.Meg te még fiatal vagy hozzá.De ha látja rajtad,hogy boldog vagy és a fiú sem az a link alak.Akkor tuti minden rendben lesz.
Tudod egy anya nagyon retteg attól, hogy bántani fogják a lányát.Akár lelkileg akár testileg.Mert nem tudja milyen az a srác.Mi van ha elkezdtek csókolózni de ő többet akar viszont te még nem vagy rá felkészülve és ha olyan elkezd erőszakoskodni.És nem lesz ott az anyukád,hogy megvédjen.Ezért ellenzi.
Velem is hasonló dolog van...de én már eljutottam odáig hogy elmondtam anyukámnak hogy van egy srác akivel találkozom, és ő is és énis megszeretném ismerni.
Anyukám is rögtön elkezdte hogy ő nekem csak jót akar, nem szeretné ha kihasználnának. Énis attol félek hogy eltilt tőle mivel nem ismeri a fiút, de mondtam neki hogy ha ugy alakul a dolog akkor úgyis bemutatom, és akkor ő is megismerheti. Tegnap is találkoztunk, de anyukám olyanokat mondott hogy minek vele találkozgatni mikor azt sem tudom ki az :S
Én reménykedem benne hogy változik a véleménye, és az idő majd rendezi a dolgokat.
Szerintem is mondd el anyukádnak, te is megfogsz könnyebbülni. Sok sikert kivánok
Szerintem 16 évesen már vagy annyira felnőtt hogy nem anyáddal tárgyalod meg a pasiügyeidet!!!
Ha van bizalom köztetek ha nincs ez a te magánügyed és amúgy sem egészséges ha mindenbe beleszóla szülő!!
16 évesen már illene tudnod felelősségteljes döntéseket hozni...
Ésszel kell pasizni, egy évet még várj a lefekvéssel vele de legalább felet!!
Előző vagyok!!
Amúgy sem anyátokkal kellene ezt megbeszélni lányok leginkább hanem apukátokkal és neki bemutatni a srácot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!