Mióta megcsalás egy telefonbeszélgetés?
Figyelt kérdés
Ma tettünk pontot a párommal a kapcsolatunk végére. Az ok az volt, hogy engem,mint nőt, állandóan hívogattak idegen alakok. Párom pedig nem értette meg,hogy semmi közöm hozzájuk,épp az albérlőm volt,vagy egy kapcsolatunk előtti barát, vagy épp csak egy nagyon jó barátom hívott,akinek 6 éve boldog kapcsolata van,és nem akar tőlem semmit. Minap pont ez az ismerős hívott, páromnál pedig betelt a pohár,hogy hogy képzelem,hogy beszélgetek másokkal telefonon,ezzel áthazudtam a fél kapcsolatunkat. Nem,nem ezt tettem,csak ő nem tolerálja. Hol megcsalás egy telefonbeszélgetés? Az utóbbi időben állandóan nézte a telefonomat,betegessé vált,pedig imádom őt, de nem tudtam ezzel is rosszat teszek. Nagyon megbántódott, szomorú, pedig tudom,hogy szeret. Hogy lehet visszaszerezni ezt a megsebzett embert? Keresett azóta 2x is,mi van velem.2009. aug. 22. 19:43
11/14 anonim válasza:
Akinek nincsene jó barátai a női nemből, az nem is fog velük telefonálgatni, aki meg elhagyja a barátait csak mert kapcsolata van, az meg rossz ember. Nincs mit számonkérni rajtad, ha ezt nem érti meg akkor nem normális.
Nem kéne visszaszerezni, kitudja öregségére milyen féltékennyé válik majd és mit tesz.
Sajnálom ami a történt.:( Remélem tovább lépsz. Legyen bolog életed!
12/14 anonim válasza:
Nem kell elveszítened a barátaidat azért, mert van egy kapcsolatod. Mutasd be őket egymásnak szerintem. Olyan nincs, hogy valaki ennyire ki akarja sajátítani a másikat, hogy még barátokat sem engedélyez. Neki is vannak biztosan barátai, kollégái, régi arcok a múltból...
Beszéljétek ezt még át, ha szeretitek egymást.
Sok sikert!
13/14 anonim válasza:
Szia!Én 17 évig tűrtem és "magyarázkodtam" a semmiért....most válok 4 gyerekkel és egyre kiegyensúlyozottabb vagyok.Soha se bánd meg,hogy vége!Csak rosszabbodna az idő múlásával.Ezt nevezik beteges féltékenységnek,amit valószínű,h a gyerekkorából "hozott".Ez egyfajta birtoklási vágy...beteges!
14/14 anonim válasza:
Ha hív, hangsúlyozd, hogy nincs bűntudatod, amiért vannak barátaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!