A szüleim előtt merjek csókolozni? 16l
Figyelt kérdés
2012. dec. 16. 17:55
11/19 anonim válasza:
én nem szoktam, még esküvőn is zavarban voltam, hogy mindenki engem néz és nem csókolózok
13/19 anonim válasza:
Én nem tudnám szüleim előtt megcsókolni a párom,nagyon fura lenne.De még az ő szülei előtt sem.
14/19 anonim válasza:
Dugni is akarsz majd elottuk?
Csak kerdezem.
15/19 anonim válasza:
én mertem. de inkább polgárpukkasztási szándékkal :) kinőttem belőle, azóta utcán sem szívesen nyalomfalom a páromat. ez a kettőnk intim interakciója, nem kell hozzá közönség.
16/19 anonim válasza:
É sose tudtam volna csókolózni egyik barátommal sem a szüleim előtt. Még szájrapuszi se nagyon... oké, egyik szülőm se prűd kimondottan, de azért na.
17/19 anonim válasza:
Mi sokat puszilózunk előttük is, de nyelvesen csókolózni nem szoktunk, igaz, azt senki előtt nem nagyon.
18/19 anonim válasza:
Egyedül az esküvőnkön csattant el egy csók, azt sokan látták... :) De egyéb esetben nem találom illendőnek!
19/19 anonim válasza:
Nekem 3 évvel idősebb a barátom a szüleim előtt max megpuszilom az arcát hogyha elvisz valahova és köszönök neki mert ha kettesben vagyunk tudjuk egymást eléggé "falni" meg ha nálunk vagyunk is szerencsére nem várja el hogy lesmárolom a szobámon kívül amm(13/L 16/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!