Csak a hormonok miatt reagálok így vagy azért van némi igazság abban amit érzek?
Sajnos nem a hormonok miatt van! A távkapcsolatnak nincs jó vége. Tudod, ő megszokott 3 héten keresztük egy zavartalan életmódot, ami neki természetes, neked viszont nem.
Sajnálom, pláne hogy jön a következő baba, azt kell mondanom még az első sem érdekli, ez a pici sem fogja, te pedig, hát főleg nem :(
Veled értek egyet! Tanácsot adni nem tudok :(
Napi 10 órát dolgozik. Én megértem hogy fáradt, rendben van. De akkor miért nem akkor fekszik le mondjuk, amikor a gyereket is leteszem? Most pont az lesz, hogy mire felkel, pont akkor teszem le a gyereket is, aki alszik 2 órát.
Így aztán baromi sok értelme van annak, hogy kijöttünk. Mindezt otthon skypeon keresztül is megélhetjük. :(
Az első vagyok. A férjed azért ment ki dolgozni, mert szeretne mindent megadni nektek. A leírtak alapján úgy gondolom, hogy valószínűleg heti hat napot dolgozik, reggeltől estig és vasárnapra már egy kifacsart citromra emlékeztet. Teljesen megértem, hogy ilyenkor aludni akar.
Ezekben az esetekben szerintem a következőt kell tenni, egy külön szobában kell aludni és a gyerekekkel elmenni valamerre sétálni, játszóházba, etc., őt pedig hagyni. 12-13 óra körül már be lehet menni hozzá és akkor még ott az egész délután! De ha te azt szereted, hogy a gyerek játszana vele, ő meg csak ül, mint egy élőhalott, akkor hajrá. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!