Mindenkit elveszítettem! Mit tegyek, ha nagyon magányos vagyok?
Újra és újra megtapasztalom, hogy csak magamra számíthatok, senki nem lesz örökké mellettem. :( Apukámmal gyermekkoromtól rossz a kapcsolatom, neki "köszönhetem", hogy lelkileg tönkrementem. Ettől függetlenül én megbocsátanék neki bármikor, de nagyon úgy tűnik, hogy ő örökre megutált engem, minden nap bántalmaz lelkileg. Anyukámmal ritkán beszélget, mert rengeteget dolgozik, és amikor itthon van, akkor is idegességében rajtam vezeti le a feszültségét, alig beszélünk normálisan. A testvérem már felnőtt, a maga útját járja, régen jóban voltunk, mára viszont megszakadozott a kapcsolatunk, a saját életével foglalkozik. A családomra tehát nem számíthatok. Barátaim csak kevés van/volt, mert egyre depressziósabb/visszahúzódóbb lettem az évek alatt. A barátaimmal sorra szakadt meg a kapcsolat, és már csak a legjobb barátnőm volt nekem, de ma őt is elveszítettem. :( Az elmúlt időszakban egyre ritkábban találkoztunk, és ma kimondta, hogy már nem érdeklem többé. :( Mit tegyek? Gyakorlatilag nincs kivel beszélnem, a suliban, osztályban sem ismerek senkit.
Úgy érzem, belehalok a magányba!
16/L
Szia!
Teljesen átérzem a helyzeted.Sajnos a barátaimmal sorra meg szakadt nekem is a kapcsolatom,a legjobb barátaimat pedig elmartam magam mellől. :/ Van egy pár sulis haverom,de az messze nem ugyanaz,mint egy rendes barát. Testvérem nincs,de az anyukámmal nagyon jó kapcsolatot ápolok és faterommal és jól megvagyunk(külön él).De ennek ellenér is nagyon magányosnak érzem magam,úgyhogy ha gondolod írj privátot. :) 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!