Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ha a szüleim így...

Normális ha a szüleim így állnak a párom kisfiához? Mi lesz később? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Úgy kezdeném, hogy a szüleim elég konzervatív emberek, nem fogadják el, ha valaki más mint ők, és nem "helyesen" cselekednek. Velünk, a gyerekeikkel is van elég bajuk :)mivel midig "lázongtunk"

Mikor 1 éve összejöttünk a párommal a gyerekét várta egy másik lány. Tudom én is hogy nem ideális helyzet, óvatlanok voltak, nem vigyáztak, megfogant a baba. Pár hetes kapcsolatban. Ugyan csak azért mert jött a baba nem maradtak együtt, de a párom vállalta természetesen a gyereket, és foglalkozik is vele. (Most 8 hónapos a kisfiú) Én is nehezen mentem bele a kapcsolatba, féltem hogy mégiscsak belerondítok valamibe, talán összejönnének nélkülem mégis. ő sem tudta, hogy akar e most komolyat. De csak elkezdtünk találkozgatni. Azóta is együtt vagyunk. A kisfiút is imádom, sokat megyünk fel hozzájuk (az anyuka is végtelen jófej) mostanában el is hozzuk.

Ezen a szüleim teljesen kiakadtak. Házasságonkívüli gyerek, nem maradtak együtt, gyors kapcsolat. Én meg "szerető" vagyok. (27 éves vagyok, de szerintük vagy házasnak kellene lennem, vagy szűznek)

A párommal már párszor találkoztak. Nem voltak vele túl kedvesek. Szerencsére ezen ő nem sértődött meg.

Most mondtam nekik, hogy két ünnep között itt lesz a baba nálunk (most először alszik itt, van izgalom:D) jöjjenek fel majd, ismerjék meg. De nem jönnek. Elég rosszul esett. Mert én velük képzelem a jövőmet, de nem hiszem, hogy valaha elfogadják a szüleim. Tehetetlennek érzem magam.

2012. dec. 14. 11:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom mennyire szilárd az az értékrend, ahol nem a szeretet van az első helyen, hanem az elutasítás. Ismerem a típust. Bújja a templomot, buzgón imádkozik, a kéregető hajléktalanra meg úgy néz, mint én a cipőm orrán a kutyaszarra.
2012. dec. 18. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!