Normális ha az apám a nyakunkra hozná a zabigyerekét?
Nem lenne fura? Nem szólna be mindenki?
Figyelt kérdés
Apámnak volt egy félrelépése született egy gyerek belőle 10 éves (a húgom is egyébként szép kis család) Anyámmal együtt maradtak, megbocsátott, bár vannak veszekedéseik nem tudom hogy emiatt e, biztos benne van a pakliba. Eddig csak pénzzel támogatta, nemrég érdeklődött a gyerek utána, lelkiismeret furdalása van gondolom. Anyám nem túl boldog de azt mondta legyen, látogassa de most ide akarja hozni karácsonykor. Anyukám nem túl felvillanyozott, húgom még nem érti igazán, én nem akarom. Szerintem fura lenne. Tudom, hogy a gyereke biológiailag, de csak véletlen lett. Szerintem jobb lenne külön.
Nem jól látom? Bolygassuk fel a mi életünket is? Mi van ha a szüleim elválnak emiatt végül?
Persze szörnyű, hogy megcsalják az embert, de akkor az újra házasodottak se fogadják el a régi családból származó gyereket, mert az egy élő bizonyíték, hogy szeretett mást előtted??.. ez az egész max arra bizonyíték, hogy a férj ha férjnek nem is apának jó ember.. Egy felnőtt nő, hogyan haragudhat egy kis gyerekre vagy a saját férjére mert az törődik a gyerekével.. Nem azért viszi haza, hogy az orra alá dörgölje, hanem azért, mert a gyerekével akar lenni kicsit több időt, szeretné, ha a gyerek nem érezné kitaszítottnak magát, csak azért mert az apja szemét volt.. Ha pedig még ennyire él benne a tüske akkor minek békült ki és miért nem vált el? Ha szereti a férjet, mert azért bocsátott meg, akkor nem tudom hogyan nézhetne úgy rá, hogy biztos azért hozza haza a gyereket, hogy az orrom alá dörgölje.. persze rossz érzés lehet, de könyörgöm felnőtt emberek tudják már félretenni annyira a büszkeségüket, hogy ne egy gyereket bántsanak, nehezítsék meg az életét..
2012. dec. 14. 10:42
42/50 anonim válasza:
40
Jó szöveg, csak nem igaz.
2012. dec. 14. 10:58
43/50 anonim válasza:
véletlen lett, hát remek, ha már félrelépett apád, legalább húzott volna gumit, nagyon durva. Apád részéről megértem, hogy foglalkozni akar vele, de nem a házba kellene először odavinni, hanem semleges terepen kellene találkozni. Anyád meg eldönti, hogy kivel akar találkozni, de ne hozzák ilyen helyzetbe a saját házban, hogy jó képet vágjon a dologhoz.
2012. dec. 14. 11:37
44/50 anonim válasza:
53%-os:
"Vergődj" már máshol és ott írogass baromságokat!
2012. dec. 14. 12:09
45/50 anonim válasza:
Emberek basszus!! Értelmezzétek már a leírtakat!!
A kérdést egy GYEREK-nem a feleség tette fel. Most miért kell őt isbelekeverni? A kérdező leírta,hogy az anyja semmit nem mond,lenyeli a mérgét és nem hadakozik- csak nagyon rosszul esik neki. Nem gyűlölködik!
2012. dec. 14. 12:12
46/50 anonim válasza:
Szerintem jó lenne, ha megpróbálnátok apuddal beszélni, és valamilyen megeggyezésre jutni. Így lehet jobb lenne mindenkinek.
2012. dec. 14. 13:30
47/50 anonim válasza:
Na ezért nem kell elnézni a félrelépést, mert felbátorodik az illető és azt hiszi, mindent szabad. Ha ebbe is belemegy anyád, akkor jövőre már az aktuális k.urváját is meghívja apád karácsonyra.
"zabi hazassagon kivul szuletett gyerek ..akko lassan fel Morszag zabi mert oszonten hanyan nem hazasodnak es megis szulnek?"
Nem az a zabi, akinek a szülei papír nélkül élnek együtt, hanem akinek valamelyik szülője házas mással. Egyébként annyi igaz, hogy nem az így született gyerekekre kellene valami frappáns gúnynév, hanem a félrekefélő szülőre. Mondjuk "zabigyártó".
2012. dec. 15. 17:32
48/50 anonim válasza:
Na mi volt, odavitte?
2013. jan. 19. 18:29
49/50 anonim válasza:
ja én is kivi vagyok.
2013. jan. 19. 19:19
50/50 anonim válasza:
Akárhogy nézzük egy vérből származtok erre is gondolj, tehát joga van apátokkal találkozni. Zabigyerek helyett meg inkább használd a házasságon kívüli gyerek kifejezést, mert az nem ilyen lenéző. Nyilván nem fog odaköltözni csak lehet meg akarja ismerni a testvéreit meg az apját. Nem fogsz belehalni, ha egyszer kétszer odalátogat szerintem legyetek vele jó fejek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!