Normális, hogy anyagilag teljesen független az ember a szüleitől?
Nagyon köszönöm a tartalmas válaszokat.
Szépen rendberaktátok a dolgokat, eszembe se jutott, hogy apa így akarhat jót tenni, előrelátóan akkorra, amikor ő már nem lesz, hogy megmenthessen.
Majd ha néhány év múlva ugyanerre a sorsra kerül a kishúgom, aki jelenleg ipaddal, iphonnal és mindenféle vacakkal el van halmozva, elmagyarázom neki is, hogy értse miről van szó, és ne mérgelődjön évekig feleslegesen, mint én.
Teljesen egyetértek az előzőekkel, akik szerint csak jót akar, bár nem most kellett volna elkezdeni hanem kisebb korban mert úgy könnyebb. Örülök, hogy te is elgondolkodtál ezen, Kérdező, úgy látszik azért normális embert nevelt belőled apukád :)
Az már csak személyes véleményem, hogy ha nekem lenne ennyi sok pénzem (hogy több házam meg autóm lenne meg ilyenek) akkor azért a gyerekemnek vennék legalább egy lakást, hogy a lakhatása meg legyen oldva, az manapság nagyon nehéz tud lenni... aztán a többit valóban oldja meg maga, az igaz. De apuka biztos nálam keményebb szülő, ennyi :)
te hugi asszem oltári tévedésben élsz, mások ezeket amiket itt összehordtál saját maguk nem képesek elérni évek alatt kemény munkából! Mégis mit kéne még tennie érted? Ha valakinek jótanács vagy élettapasztalati segítség kéne a szülőjétől semmiféle anyagi segítség nélkül már az is bőven nagy dolog lenne ha ezt megkapná, márpedig neked ezek szerint jómódú őseid vannak, tehát volna mit tanulni tőlük. Épp elég dolog lenne az ha ebben segítenének.
Csak a miheztartásvégett, én jóformán semmilyen anyagi támogatást nem kaptam otthonról, mert el se vártam, az egyetemet nem kellett fizetni, mert az állam fizette, nem volt kolesz se mert bejártam naponta a magam költségén, az utolsó valami amit fateromtól kaptam az a magammal egyidős motorom, amit 10 éve vett, és azóta is szívesen használom, ezenkívül ha valami kellett megvettem és véletlen se vártam el hogy a seggem alá tolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!