Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vagytok néha elkeseredettek,...

Vagytok néha elkeseredettek, érzitek ugy, hogy ti vagytok a legszerencsétlenebbek?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért érzem néha, van egy györnyörü kislányom, férjem, most vettünk házat, igaz felújitandó, de legalább van. Egyetemre járok, amit sikeresen végzek. Idönként mégis ugy érzem, hogy magányos vagyok, elegem van mindenből. Most is épp összekaptunk a férjemmel, és rendkivül rosszul érzem magam. Talán az is közrejátszik, hogy 5 honapja költöztünk ide, a barátaim pedig nagyon messze vannak a szüleimmel együtt. Ti mit csináltok ilyenkor?
2009. aug. 21. 18:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Felépíteném az életemet az új helyen! Lassan új barátokat szereznék, de a régieket sem hanyagolnám el. Most /szülők és barátom nélkül/ igazán egymásra vagytok utalva a férjeddel. Használdd ki, hogy senki nem szól bele az életetekbe!
2009. aug. 21. 18:51
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Álmodoznék a jövőről. Arra gondolnék, hogy milyen lesz majd a ház, ha fel lesz újítva, milyen jó lesz a saját ízlésem szerint csinosítgatni.

Sokan lennének a helyedben, legkevésbé sem kell úgy gondolnod, hogy Te vagy a legszerencsétlenebb a világon.

Egyébként én azt vallom, ha valamin sokáig pörgeti magát az ember, az be is következik, úgyhogy elő a pozitív gondolatokkal! :)

2009. aug. 21. 20:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!