Miért hívnak minden fiatal fiút Koppánynak?
Figyelt kérdés
(kb mint 15 éve Bencének)2012. dec. 12. 18:56
11/26 anonim válasza:
Én se ismerek egy Koppányt se, szóval ennyit erről a kérdésről
12/26 anonim válasza:
Én egyetlen egy Koppányt sem ismerek..De még Bencét sem. :)
13/26 anonim válasza:
Koppányt nem ismerek egyet sem, nálunk Dominik a sláger. A legkisebb gondolkodás nélkül meg tudok nevezni öt családot a közvetlen környezetemben, ahol a 0-5 év közötti gyereket Dominiknak hívják.
14/26 anonim válasza:
Koppányt egyet sem, de Danikkal ki tudnám plakátolni a várost...
15/26 anonim válasza:
3 női ismerősömnek Koppány a fia neve, még egy évesek sincsenek a gyerekek.
De ahogy olvasod a többieket, nem mindenhol fordul ez elő ennyire. :)
16/26 anonim válasza:
Nem ismerek koppányt :D.. Nekünk 3 dominik volt az osztályba, egy másik osztályba meg 4 zsófi van, bár ez lány név. Bencét kb. hirtelen 7-et tudok mondani :D....
17/26 anonim válasza:
Nem hívnak minden fiatal fiút Koppánynak.
18/26 anonim válasza:
Egyébként ha tényleg MINDENKIT Koppánynak hívnának, akkor sem szakadna össze a világ, hiszen nincs levédetve a név.
Mindenki szabadon nevezheti a gyerekét annak, aminek akarja, és ez mindenkinek a magánügye, szóval nem értem miért kell ilyen dolgokon lovagolni.
20/26 anonim válasza:
nekem András és Ádám ismerősöm van nagyon sok. Koppányt csak egyet ismerek. Bencéből 3-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!